Özge sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Karmaşası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

02 Kasım 2024 21:42

İzmir Karşıyaka Gratis Beauty'de önceden satın aldığım ve ödemesini yaptığım, telefonla bir isim verilerek tercih ettiğim uzman yerine başka bir uzmana atandım ve saat 14.00'e randevumu aldım. Tırnak bakımı işlemlerim için 14.07'de trafikten dolayı 7-8 dakika gecikerek telefonla bilgi verdiğim randevuma gittiğimde, tırnak bakımlarımı tamamlayamayacaklarını, işlem önceliği seçmem gerektiğini söylediler. Ben de tüm işlerimin yapılmasını istediğimi belirttim. Beni işlemlere almadılar ve araya aldıklarını söylediler. Müdür yardımcısı ve müdürü bekledim. Yaklaşık 40 dakika sonunda bana 14.00'te verilen randevuyu 18:30'da tamamlayabileceklerini, başka bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Bu karara varmaları yaklaşık 40 dakika sürdü. Bir çözüm yolu bulunmadan, ödemesini yaptığım ve programımı ona göre belirlediğim randevuma alınmadan geri dönmek zorunda kaldım. Müşteri hizmetlerini aradım, problemimi anlattım ancak kimse dönüş sağlamadı. Hem randevuda uzman hatası yapıldı, beni 40 dakika bekletip işleme almadılar. Soruna çözüm yolu bulmadılar. Uzmanların kendi aralarında yaşadıkları sorunu da açıkçası anlayamadım. Enteresan bir laf söyleme ve ithamlar ve birbirlerini şikayet etme durumları ile idare edememe durumları vardı. Sonuç olarak gittiğim ve ödemesini önceden paket olarak yaptığım işlerim için bana yardımcı olmadan beni geri gönderdiler. Bu kadar büyük bir markanın yaptığı şeye gerçekten anlam veremedim. Satın aldığım paketim hala duruyor ve hala yaşadığım bu mağduriyet karşısında bir çözüm yolu bulunmaması çok üzücü. Günümüz dünyasında insanların zamanlarının 5 dakika zaman diliminin fazlasıyla önemli olması ile birlikte tüm günümü bozmaları ve beni 40 dakika bekletip hiçbir şey yapmamaları inanılmaz rahatsız edici. Teşekkürler.

03 Kasım 2024 11:25 (Şikayetten 13 saat sonra)

14 Eylül 2023 12:31
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Randevu İptali Ve Saygısız Davranış Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

20 Haziran 2025 20:28