Zeynep sonuçtan çok memnun

Gratis Beauty Çalışanlar Haksızlık Uğraması

09 Mart 2024 15:36

Gratis beauty Emaar şubesinden hediye olarak aldığım tırnak törpüleme ve klasik oje hizmeti için randevu oluşturdum. 09/03/2024 tarihinde saat 11.30'da olan randevumda, 11.40'a kadar Zeynep *** adlı çalışanınızın gelmesini bekledim. İnternet üzerinden ve şubeden randevu alırken, işlemin 20 dakika süreceği belirtildi. Ben de aynı AVM'de farklı bir mağazada çalıştığım için, molamı buna göre ayarladım. Çalışanınızın geç gelmesi ve sistemden kontrol etmeden işleme başlaması hoş olmadı. Bana hızlıca hizmet verilmesi gerektiği söylendi, ancak işleme başlamadan önce bir kontrol yapılması gerekirdi. Çalışanınız, bir sonraki müşterisinin manikür randevusu olduğunu düşünerek, benim işlemime hızlıca başladı ve oje rengini seçti. İşlemin 40 dakika süreceğini söylediğinde, sistemde 20 dakika yazdığını ve diğer çalışanların da bunu onayladığını belirttim. Ancak çalışanınız, benim yanlış görmüş olabileceğimi iddia etti. İşlem sonunda kasaya gittiğimde, numaramı aldı ve kodu söyleyeceğim sırada, 'Ah, size manikür de yaptım, burada öyle yazmıyor, ücretini alacağım' dedi. Kendisine, kontrol etmesinin kendi sorumluluğu olduğunu ve sistemin nasıl işlediğini bilmediğim için yanlış anlamış olabileceğimi ifade ettim. Yanlış anlaşılmadan dolayı bu ücreti ödememem gerektiğini belirttim. Ancak M***** adlı diğer bir çalışanınız, sanki hatalı bir eylemde bulunmuşum gibi, mağazanın ortasında güvenlik çağıracağını söyleyerek yüksek sesle bağırdı ve beni çok zor durumda bıraktı. Diğer müşteriler olaya şahit oldular ve yaşananların uygun olmadığını dile getirdiler. Mesaimin başlaması gerektiği için ve olayın daha fazla uzamaması adına ücreti ödedim. Ancak bu konunun bu şekilde kapanmadığını düşünüyorum. Acil olarak geri dönüş yapılmasını, çalışanlarınızın davranışları hakkında bilgilendirilmesini ve ücret iadesi talep ediyorum.

09 Mart 2024 18:13 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri 0 850 210 6 900

Sad

Merhaba hanımefendi aynı sorunun daha fazla ücretli versiyonunu yaşadım. Üstelik bana geri dönüş falan yapan olmadı. Gratis beauty aşırı kötü hizmet veren bir yer kapatılması gerek. Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum

Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
30 Ekim 2024 21:37
"Dilerim Emaar Mağazası için, aksaklık yaşadığım ve benim gibi şikayetçi olan diğer müşterilerin talepleri dinlenir ve mağaza çalışanları bir eğitime alınır. Mağaza yönetiminden hizmet veren güzellik uzmanlarına kadar herkes hizmet sektörüne yakışmayan tavırlarla çalışıyor. Optimum Mağazasında bana destek olan Aleyna Hanıma ayrıca teşekkür ederim."
Gratis Beauty Pedikür Hizmetinde Hayal Kırıklığı!

Gratis Beauty Kalıcı Ojenin Tırnağıma Zarar Vermesi.

Fadime
26 Eylül 2023 09:17
Gratis Beauty Kalıcı Ojenin Tırnağıma Zarar Vermesi.
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Sistemi Ve Personel Tavrı Mağduriyeti

Melis