Özden sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty Yeşilköy Asla Saatinde Almıyor, Yanlış Randevu Oluşturuyor!

02 Mayıs 2023 14:58

Gratis Yeşilköy Şubeye bir daha gitmeyeceğime, 3,5 saat süren kalıcı oje tecrübem sonunda karar vermiştim. Ama mecburiyetten bugün için 19.30'a randevu oluşturdum telefonla. El-ayak kalıcı oje çıkarma ve yeniden yapma işlemi olarak konuştuk, teyitleştik. Tekrar ettim ve toplam fiyat sordum, söylemedi ve gelince konuş dedi, tamam dedim. P*** isimli kişiye randevu oluşturduğunu iki defa söyledi. Gittiğimde yüzüme bakmayan p*** isimli kişi, bende olduğuna emin mısınız dedi ve işlemine devam etti. 19.30'da orada olmama rağmen, saat 20.00'ye kadar bekledim. Bu sürede zaman kaybı olmaması için üzerine sürdüğüm normal ojeyi kendim çıkardım. Yarım saat geçtikten sonra işleme almak istedi. Ve üzerine bir de zaten kalıcı oje uygulama için randevu oluşturulmadığını söyledi. Yarım saat içinde zaten çıkarılırdı ojelerim ve giderdim. Boşu boşuna bekledim. Randevu saatinde alınmayacaksa neden oluşturuyoruz, ona göre işlerimizi ayarlıyoruz, oyuncakları gibi suratımıza bakmadan bekletiyorlar ve üzerine randevu oluşturmadıklarını söylüyorlar. Yeşilköy Gratis Beauty tam bir pişmanlık. Beni almak için herhangi bir çaba da yok üstelik. Yapmak istemiyor gibi bir tavır zaten. Yarım saat boyunca bekletilip işlem yaptıramadan dönmemin zararı karşılansın. Çünkü bugün buna vakit ayırmışken yarın yeniden bunu ayarlamak zorundayım.

04 Mayıs 2023 13:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri 0 850 210 6 900

22 Eylül 2025 16:47

Gratis Beauty Gratis Mağazasındaki Tehditkar Personel Davranışı

25 Şubat 17:00

Gratis Beauty mağazasında randevu ve hizmet şikayeti

19 Mart 13:37
gratis-beauty-magazasinda-randevu-ve-hizmet-sikayeti-1.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Beauty Randevu Sistemindeki Aksaklık Ve Personel Molası

25 Mart 15:18
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 11:28