Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Google Play'de WhatsApp İçin Takip Aboneliği İptali

11 Haziran 2023 10:30

Google Play'de oruksoft tarafından sağlanan zetlog WhatsApp için takip aboneliğiniz 17 Haziran 2023'de iptal edilecek. Hiçbir geri ödeme yapılmayacak (geri ödeme politikası).

Sipariş numarası: gpa. 3395-5928-0133-813** sipariş tarihi: 10 Haziran 2023 12:27:03 gmt+3 Google Play sipariş geçmişinize bakın. Google Play geri ödeme politikası'nı ve hizmet şartları'nı görüntüleyin. Yardıma mı ihtiyacınız var? Google Play yardım merkezini ziyaret edin. Google payments ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için Google payments yardım merkezini ziyaret edin. Lütfen bu iletiyi yanıtlamayın. 2023 Google | tüm hakları saklıdır.

Google commerce limited, gordon house, barrow street, Dublin 4, İrlanda durumu anlattım iade yokmuş

12 Haziran 2023 11:05

Firmadan dönüş olmadı

13 Haziran 2023 10:40

Hâlâ dönüş olmadı

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Google Play'de Çocuk Tarafından Yapılan Oyun Alımlarının İadesi Gerçekleşmedi

07 Haziran 2025 01:11
Google Play'de Çocuk Tarafından Yapılan Oyun Alımlarının İadesi Gerçekleşmedi
google-playde-cocuk-tarafindan-yapilan-oyun-alimlarinin-iadesi-gerceklesmedi-7.jpg
google-playde-cocuk-tarafindan-yapilan-oyun-alimlarinin-iadesi-gerceklesmedi-5.jpg
google-playde-cocuk-tarafindan-yapilan-oyun-alimlarinin-iadesi-gerceklesmedi-4.jpg
google-playde-cocuk-tarafindan-yapilan-oyun-alimlarinin-iadesi-gerceklesmedi-3.jpg
google-playde-cocuk-tarafindan-yapilan-oyun-alimlarinin-iadesi-gerceklesmedi-2.jpg
google-playde-cocuk-tarafindan-yapilan-oyun-alimlarinin-iadesi-gerceklesmedi-1.jpg

Zamanında İptal Ettiğim Abonelik İçin Ücret İadesi Alamadım

20 Ağustos 2025 21:24