Google Play Google Kimlik Doğrulama Hatası

Google Play Google Kimlik Doğrulama Hatası
15 Ekim 2023 14:09

Google Play Store için 25 Dolarlık bir hesap aldım. Sonrasında kimlik doğrulama hatası aldım. Öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Görselimi istediler ve yükledim. Sonra adresin doğruluğu için vergi levhası istediler onu da yükledim. Bireysel hesapta neden vergi levhası istiyorlar anlamadım da neyse. Hala hesabım kimlik doğrulamasından dolayı onaylanmadı olarak gözüküyor. Süresiz hesabım kapatılmış. Para iademi talep ediyorum. Resmen param alındı ve hiçbir sebebi yokken hesabım kabul edilmiyor. Google'a hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Bir mail kanalları var robotlar dönüş yapıyor. Google gibi bir firmaya bu tarz hareketler yakışmıyor.

Rutin
Rutin

Merhabalar bende şu an aynı sorun ile karşılaştım acaba sorunun nerede olduğunu öğrendiniz mi nasıl yapmamız gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Yapılan Google Play Ödemesi İçin Haksız Faturalandırma Ve İade Talebi

İbrahim
03 Eylül 2025 12:38
onayim-olmadan-yapilan-google-play-odemesi-icin-haksiz-faturalandirma-ve-iade-talebi-3.jpg

03 Haziran 2023 03:14
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil