Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız
18 Aralık 2024 14:30

Selamlar, Google Pay ile ilgili bir ödeme problemim var aylardır. Hesabımda zamanında bir kerelik kullanım niyetiyle babamın kredi kartı kayıtlıydı. Babam bu kartı iptal etmiş ve benim haberim yoktu bundan. Halihazırda benim de kartımdan ödeme çekiyordu ama Google pay iptal olan kartın onaylanmasını istedi. Üstelik kart sahibinin kimlik ile kart fotoğrafının veya kopyasının ön yüzeyi gönderilecek şekilde. Banka maalesef yardımcı olmuyor. Bu konuda. Onlarla da iletişime geçtim yani. Google'a da bu konuda kaç kere mail atıp çözmeye çalışsak da nafile. Bir sürü form doldurdum, bilgi gönderdim ve ayrıntılı açıkladım ama gönderdiğim formları da kabul etmediler. Üstelik TR'de canlı destek olmadığı için İngilizce destek ile konuştum ve onlardan yardım istedim. Buna rağmen durum böyle.

Şimdi farklı bir kartı kaydetmek veya en basit bir Google mağazasından satın alım yapmak istesem bunu çözmem gerektiğini söyleyip izin vermiyor ve satın alımı engelliyor. Lütfen buna bir çözüm bulun artık, elim kolum kilitlenmiş durumda.

Ayrıca Google gibi büyük bir şirketin de Türkiye'de Google Pay alanında canlı destek gibi bir seçeneğin olmaması da çok üzücü. Derdimi herhangi bir canlı desteğe anlatamadım bile. Anlıyorum bu kadar prosedür güvenlik için fakat bin dereden su getirildi artık, bende mail atmaktan yoruldum. Lütfen bana ulaşın ve şu sorunu halledelim.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 21:20

04 Mayıs 2024 12:05
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 22:03
Google Pay'in Doğrulamamı Kabul Etmemekteki Israrı
Google Pay'in Doğrulamamı Kabul Etmemekteki Israrı

M. Adıyaman
05 Ağustos 2024 12:43
Google Pay Google Kredi Kartı Ve Kimlik Bilgilerimi İstiyor.
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Google Payments'tan Habersiz Para Çekimi Ve Sürekli Kesinti Sorunu

Ayşegül