Fatih sonuçtan memnun

Gulf Sigorta Full Araç Kaskosu

21 Ağustos 2023 11:39

Aracımın Gulf kaskosu mevcut kaza yaptım araç pert oldu. 40 gün oldu. Daha aracımı perte çıkartmadılar sonuçta söylemiyorlar oyalayıp duruyorlar. Her gün yarın yarın deyip uzatıyorlar. Aracım değer kaybetti yeni araçlar zamlandı benim kaybımı kim karşılayacak?

21 Ağustos 2023 11:51 (Şikayetten 11 dakika sonra)
21 Ağustos 2023 11:51
Fatih
Fatih
23 Ağustos 2023 13:01

Merhaba, evet hemen dönüş yapıldı, çalışanlar gayet saygılı ve yardımsever ama 40 gün bekletip şikayet edildikten sonra 1-2 saatte aracıma pert raporu verildi, işlemler bir anda hızlandı, bunun sizdenmi yoksa sigortacıdanmı kaynaklandığını anlamadık ama işimiz ilerledi teşekkürler.

Aziz
Aziz

Sonuç ne oldu acaba? Kasko yaptıracağım ve en uygun fiyatı gig veriyor. Bilgi almak istedim. Teşekkürler.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Ve Gig Sigorta Arasındaki Kırılan Çocuk Saatinin Sigorta Kapsamı Sorunu

Muhammed
11 Şubat 20:13
hepsiburada-ve-gig-sigorta-arasindaki-kirilan-cocuk-saatinin-sigorta-kapsami-sorunu-2.jpg

Garanti Kapsamındaki TV'de Sigorta Şirketinin Haksız Ücret İsteği Ve Para İadesi Sorunu

10 Şubat 14:04
garanti-kapsamindaki-tvde-sigorta-sirketinin-haksiz-ucret-istegi-ve-para-iadesi-sorunu-3.pdf
garanti-kapsamindaki-tvde-sigorta-sirketinin-haksiz-ucret-istegi-ve-para-iadesi-sorunu-2.jpg
garanti-kapsamindaki-tvde-sigorta-sirketinin-haksiz-ucret-istegi-ve-para-iadesi-sorunu-1.jpg