Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Gıbırnet Haksız Modem Ceza Bedeli Ve İade Talebi

04 Eylül 2024 23:22

26.03.2024'de Gıbırnet internet abonelik başvurusunda bulundum. M00262280 müşteri numarası tanımlanmıştır. Başvurumu yaptıktan sonra Gıbırnet şirket çalışanları tarafından adresli ikamet adresime Wi-Fi modem takılarak kurulum yapıldı. Belli bir müddet internet hizmetinden faydalandıktan sonra başka bir adrese taşınmam nedeniyle Gıbırnet şirketinden internet aboneliğimin yeni adrese nakil edilmesi talebinde bulundum.

Gıbırnet tarafından nakil sürecinde kurulumu yapılan Wi-Fi modemi şirkete göndermem talep edilmiştir. Wi-Fi modemi şirkete kargo yolu ile gönderdim. Birkaç gün önce Gıbırnet çalışanları tarafıma ulaşarak eski ikametimde bulunan ont cihazının gönderilmesini, gönderilmediği takdirde cezai bedel uygulanacağını belirttiler.

Ont cihazının Gıbırnet şirketi tarafından takılmadığını, dairenin demirbaşlarından olduğunu ve sadece Wi-Fi modemin takıldığını ve modemi de iade ettiğimi belirtmeme rağmen 2024 yılı Ağustos ayında 1.500 TL Modem Ceza bedeli fatura edilmiştir. 04.09.204 tarihinde ceza bedelini ödemek zorunda bırakıldım.

Eski ikamet adresime Gıbırnet tarafından ont cihazı takılmamasına rağmen cezai bedelin uygulanması hukuka aykırıdır.

Yukarıda izah ettiğim üzere; gıbırnet tarafından fatura edilen 1.500 TL bedelli Fiber Modem Ceza bedelinin 04.09.2024'den itibaren işleyecek olan yasal faizi ile birlikte hesabıma ödenmesini talep ederim.

profile profile

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Gıbırnet Eksiksiz İade Ettiğim Ont Cihazı İçin Haksız Yere Ücret Talep Edildi

02 Kasım 2025 12:04
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
10 Mayıs 2024 12:41
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Gıbırnet Modem Teslimi Karmaşası!

15 Şubat 2025 18:06

Hüzeyfe
24 Nisan 2024 00:01
25 Günlük Gıbırnet Pişmanlığı!