Aybike sonuçtan memnun

Kapadokya Turunda Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar

26 Ekim 2024 22:36
Aybike'nin Teşekkür Mesajı
“Tur bitmiş olmasına rağmen destekleri için teşekkürler”

Gezimall tur şirketinden Nevşehir Kapadokya için tur aldım, ancak kaldığımız otelde hiçbir şey mevcut değildi. Çarşaflar kirliydi ve hiçbir hizmet yoktu. Yemek yemek için gece soğukta 1 km kadar yürümemiz gerekti. Ardından çay için başka bir yere geçmemiz gerektiği söylendi. Oraya geçtik. Türk gecesi hakkında doğru düzgün bilgi verilmedi ve doğrudan gidilmedi. Balon seyri için bile en başta gidilmek istenmedi, ısrarların ardından gidilmeye karar verildi. Yemek için götürdükleri yerde hiç kimse yemek yiyemedi. Her şey hijyenden uzak ve soğuktu. Dinlenmek için geldiğimiz turda daha da gerilip hasta olup geri dönüyoruz. Konaklama kötüydü. Hizmet çok kötüydü.

26 Ekim 2024 22:23

Gezimall tur şirketinden Ben Nevşehir Kapadokya için tur aldım ancak kaldığımız otelde hiçbir şey mevcut değil çarşaflar pis hiçbir hizmet yok. Yemek yemek için 1 km kadar gece soğukta yürümemiz gerekti. Ardından cay için başka yere geçmemiz gerektiği söylendi oraya geçtik. Türk gecesi doğru düzgün konuşulmadı direkt gidilmedi. Balon seyri için bile en basta gidilmek istenmedi ısrarların ardından gidilmeye karar verildi. Yemek için götürdükleri yerde hiç kimse yemek yiyemedi. Her şey hijyenden uzak ve soğuktu. Dinlenmek için geldiğimiz turda daha da gerilip hasta olup geri dönüyoruz.

28 Ekim 2024 16:13

Şimdi Gezimall firmasını aradım. Yaşanan durumu telafi etmek amacıyla turdaki herkese günübirlik tur hediye edildi. Otel konusunda yalnızca misafirlerin değil kendilerinin de mağdur olduğunu belirtti. Sorunumuz en azından çözülmüş oldu. Tur bitmiş olmasına rağmen destek oldular. Teşekkürler.

28 Ekim 2024 16:14

Tur bitmiş olmasına rağmen destekleri için teşekkürler

Tourpoly Tur Ve Rehberden Memnun Kalmadım

15 Kasım 2024 19:46

Kapadokya Turu Hayal Kırıklığı Ve Organizasyon Sorunları

11 Mayıs 2025 18:17
Selif sonuçtan hiç memnun değil

Geziden.com Kapadokya Turu Beklentileri Karşılamadı, Organizasyon Sorunları Yaşandı

11 Mayıs 2025 18:09
gezidencom-kapadokya-turu-beklentileri-karsilamadi-organizasyon-sorunlari-yasandi-1.docx
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
15 Nisan 2024 10:44