Metehan sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 23:28

Getmobil isimli firmadan 9 Ekim 2024 tarihinde yenilenmiş iPhone 8 Plus telefon sipariş ettim. 11 Ekim günü kargodan teslim aldım. Telefon ilk geldiğinde ekranda küçük bir ölü piksel ve arka tarafında cam kısmında nokta kadar bir leke vardı. İlk başta önemsemedik ama 20 Ekim tarihinde telefonun arka camı hiçbir darbeye maruz kalmadığı halde kendiliğinden çatladı. Birkaç telefondan anlayan arkadaşa gösterdiğimde, telefonun kasasının yamuk olduğunu, bu yüzden arka camın çatlayabileceğini söylediler. Daha sonra Getmobil müşteri hizmetleri ile görüştüm ve telefonu onlara kargo ile gönderdim. Fakat bugün tarafıma sorunun kullanıcı kaynaklı olduğu ve 3600 TL karşılığı onarılabileceği iletildi. Ancak ben bu durumu kabul etmiyor ve bu sorunun onlara ait olduğunu düşünüyor, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

03 Kasım 2024 23:18

9 Ekim 2024 tarihinde getmobil isimli firmadan yenilenmiş iPhone 8 Plus sipariş ettim ve 11 Ekim tarihinde kargodan teslim aldım telefonu ilk açtığımda ekranda küçük ölü piksel ve arka cam tarafında nokta kadar leke fark ettim ama çok önemsemedim daha sonra 20 Ekim tarihinde telefonun arka camı hiçbir darbeye uğramamasına rağmen kendiliğinden çatladı daha sonra telefon işinden anlayan arkadaşlara gösterdiğimde kasanın yamuk olduğunu ve bu yüzden çatlayabileceğini söylediler ve getmobil müşteri hizmetleri ile irtibata geçip telefonu kargoyla geri gönderdim ve bugün bana kullanıcı hatası olduğunu ve 3600 TL karşılığında onarabileceklerini söylediler fakat ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyor ve telefonun değişimini talep ediyorum

04 Kasım 2024 14:23 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Müşteri hizmetleri ekibimiz sizi arayarak detaylı bilgilendirmeyi sizinle paylaşacaktır. Sevgiler, Getmobil Ekibi

06 Kasım 2024 16:39

Müşteri hizmetleriniz ulaştı, ulaştıktan sonra bu şikayeti yazdım zaten

Seda sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 13:42
Getmobil'den Aldığım Yenilenmiş İphone 11'de Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Umutcan
04 Mart 2025 15:43