Moov Araç Kiralama Deneyimi

03 Kasım 2023 12:21

Moov araç kiralama mobil uygulaması üzerinden pek çok kez değişik sürelere araç kiraladım. En sonuncusu aracım polis çevirmesinde çekildi karakola gittik imza vs derken çıktım araca ulaşamıyorum. Yedi emin otoparkından da çıkaramıyorum bari kiralamayı sonlandırın diye telesekreter ve sunuculara boğuşarak müşteri temsilcisine ulaşmayı denedim normalde2-3 dakika içinde bazen anında cevap veren temsilciye tam 30dk sonra ulaştım ve konuşmayı sonlandırdı. Nedensiz olarak. Tabi tekrardan arayıp uygulama üzerinde aracın yanına gidip iptal etmek kesinlikle mümkün olmadı. İlgileneceğini söylediler. Gelin görün ki kapsama alanı dışındasınız diyerek daha önce kitlenen araçlarımız max 2 saat içinde açılırken bu araç 22gün sonra sisteme girildi ve kiralama süresi bana fatura edildi. Banka hesaplarıma işlem yapılınca icra açıldığını öğrendim. Bu sırada müşteri temsilcileri konuyu araştırıp döneceklerini söylemişlerdi. Mahkemeye vermişler. Müşteri temsilcilerinin laubali dalga geçer gibi yaptığı 3haftalık seri konuşmalardan bahsetmek sizleri ne kadar yoracaksa ben yaşayarak bir o kadar yıprandım. #moovpişmanlıktır diyor uzak olmaya davetiye ediyorum. Kurumsal kiralama firmalarından vaz geçmeyin.

06 Ekim 2023 19:27
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 17:53

İsmail