Yatırım Kaybı ve Destek Sorunları

15 Nisan 2024 11:4665.918

GCM Yatırım'da yatırım yapmaya karar verdim; ancak şimdilerde anladım ki 70.000 dolar kaybettikten sonra bu, bir yatırım aracı değil, insanların parasını böyle bir sistemle elde etme aracı olduğunu anladım. Yaptığımız işlemler denetlenmiyor, ne kadar doğru bilinmiyor. Ancak demo hesabında yaptığım işlemi gerçek hesapta yapamıyorum. Hesabımda kullanılabilir para var; ancak kullanamıyorum. Traderlar iyi çalışmıyor; bunun sonucu rahatlıkla hata yapabiliyorsunuz. Başlangıçta para yatırmanız için söz verdikleri taahhütleri, para yatırdıktan sonra yerine getirmiyorlar. Dahası, diğer kurumlar altında geçerli swap maliyeti almazken GCM alıyor. Bununla da kalmıyor, istediği zaman swap maliyetlerinde değişiklik yapabiliyor. Dolayısıyla, tüm yatırım yapmak isteyen arkadaşlara GCM'den kaçınmalarını öneririm.

30 Temmuz 2024 18:03

Nedendir bilemedim, aynı internet aynı telefon fakat her zaman borsanın hareketli olduğu zamanlar işlem yapacağınız sıra bunu yaşıyorum. Bu sefer ekli ekran görüntüsü almayı başardım. Sizlere acizane önerim GCM Yatırım (Batırım) denen bu şirket benim $100K batırdı, sizlerin de batırmasın çünkü şirkette kazan kazan mantığı değil de, siz getirin biz kazanalım mantığı var. Diğer yandan öyle söylenildiği gibi bu şirkette yatırım danışmanları falan yok. Telefon görüşmelerim buna en iyi kanıttır. Defalarca söyledim, öğretici ve eğitici hiçbir ilerleme kaydedemedim.

Zekeriya
15 Nisan 2024 15:38

Şirket yetkilisi tarafında arandım, bana swapsız işlemler için müdürleri ile görüşüp döneceğini söyledi ancak şikayetin kaldırılması halinde, o yüzden diğer konularla ilgili olarak kendi sayfalarında uyuşmazlık kısmına yazmam söylendi. Bu durumda eğer konu çözümlenmeyecek olursa buradaki şikayetlerimi daha anlaşılır bir şekilde ifade ile devam ettirmek üzere şimdilik çözüm bekleyeceğim.

Yorumlar(12)

21 Ocak 00:32

Kaçmaya bir taraf edin bunları savcılığa şikayet edin. Benim de aynı şekilde oldu şimdi kayıtlarımı çıkaracağım ve ben bu firmayı savcılığa şikayet edeceğim ama bu firma birileri tarafından Türkiye'de korunuyor ben buna kanaat getiriyorum

Metin
Benzer Şikayeti Var
24 Şubat 2025 08:43

Merhaba bende GCM mağduruyum, aslında birlikten kuvvet doğar bir araya gelemez miyiz? Birlikte bir karar alalım.

11 Kasım 2024 11:15

Zekeriya abi çok geçmiş olsun meta alt yapısıyla işlem yaptıysan paran sigortalanmıştır bir mail atıp öğren istersen yazık günah kaybedilen paraya firmanın umurumda olmuyor yatırımcının zararı en azından kurtarabildiğini kurtarırsın sigortadan atarım sana maili ulaşmak istersen metaya

13 Eylül 2024 14:30

Zekeriya bey geçmiş olsun bildiğiniz her yere şikayet edin. Siz kaybetmediniz. Siz kaybettirildiniz. Onun için birlik olup şikayet etmemiz lazım

5 Eylül 2024 17:09

Size nasıl ulaşabilirim?

29 Ağustos 2024 10:11

GCM yi ne güzel özetlemişsiniz. Ben de GCM mağduruyum.

11 Nisan 2025 00:3072.943

GCM firması ile şirket tarafından aranarak yatırım yapmaya başladım. Arayan bayan, şirketlerinin yatırım uzmanları taraf...

20 Destek11 Yorum

GCM Yatırım Yanlış Yönlendirme Ve Para Kaybı Mağduriyeti

2 Ocak 2025 13:1435.414

GCM insanları tatlı vaatlerle yanıltıp tüm parasını alan bir şirkettir. Bu şirketin ben de mağduruyum, ciddi miktarlarda...

7 Destek3 Yorum

GCM Yatırım Çalışanı Hesap Açtırma Konusunda Beni Yanılttı

19 Temmuz 2023 15:42154.219

GCM Yatırım çalışanı k*** tarafından internet üzerinden hesap açılmak için beni çok ikna edici şekilde zorlayarak GCM ge...

21 Destek9 Yorum