Garenta Ümraniye Canpark AVM Araç Kiralama Ve Mini Hasar

Garenta Ümraniye Canpark AVM Araç Kiralama Ve Mini Hasar
Tamer
11 Ağustos 2023 17:28

12/06/2023 tarihinde internet üzerinden, Garenta Canpark AVM Ümraniye'den 01/08/2023' te aracı teslim almak üzere rezervasyon yaptık. Saat 10.00' da teslim edilmesi gereken araç için işlemlerin tamamlanması sistemin kitlenmesi gerekçe gösterilerek yaklaşık iki saat sürdü. Onun ardından da aracın yıkamada olduğu biraz daha beklememiz gerektiği söylendi. Bu ilk problemdi.

Araç teslim etmeye götürüldüğünde 08/08/2023'te, kaputta oluşan küçük bir hasar için servis 4280TL masraf çıkarttı. Mini hasar sigortasının sadece 3000TL yi karşıladığını, masrafın 3000TL yi geçmesi sebebiyle sigortanın geçerli olmadığını o yüzden tüm masrafın tarafımızca ödenmesi gerektiği söylendi, biz sadece aradaki fark olan 1280TL nin tarafımızca ödenmesi gerektiğini söylememize ve itiraz etmemize rağmen kredi kartından 4280TL tahsil edildi. Sonrasında biz sözleşmeyi inceleyince aslında bizim paketimizin 5000TL ye kadar olan hasarları karşıladığını görüp para iadesi talep ettik, özür dileyerek iade yaptılar. Eğer biz itiraz etmeseydik, bizdeki sözleşmeyi incelemeyip onların söyledikleri ile hareket etseydik şu anda mağdur olacaktık. İlk defa araç kiraladığımız Garenta'dan bu yaşadığımız olumsuzluklar yüzünden bir daha araç kiralamayı düşünmüyoruz.

Berat
10 Haziran 2023 19:45

Garenta Ümraniye Canpark AVM Şubesi Şikayeti

19 Şubat 2024 13:53
Garenta Ümraniye Canpark AVM Şubesi Şikayeti
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araç Kiralama: Kasko Poliçesi Ve Haksız Ücret Sorunu

Muhammet
15 Şubat 2025 16:25
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
06 Mayıs 2024 18:23
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Özgün
24 Temmuz 2024 22:17