Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Garenta'da Kiralama Deneyimim Ve Yaşadığım Sorunlar

Muhammed
02 Temmuz 2024 14:54

18 Temmuz ile 15 Temmuz arasında Erzurum Garenta şubesinden kiraladığım araç, aldığım ilk andan itibaren sorun çıkarmaya başladı. Lastik bitik durumda ve araç lastik arızası veriyor. Uzun yola çıkacağımı belirttiğim halde görmezden gelindi. Bursa'da aracın lastiği patladı. Tamir edilse bile bitik durumda olduğu için araca takmadım. Garenta müşteri hizmetleri ve şubeyi aradım.

Çıkma lastik alıp takabilirsiniz, ücreti burada veririz şeklinde bir konuşma geçti aramızda. Ben de lastiği aldım, iş yeri fiş vermedi, slip alıp kaşe de bastırdım. Aracı teslim ettiğimde sigara yanığı vardı. Ben yapmadım, videoda da gözükmedi. O kısım zaten hemen o kapıyı açıp çağırdı beni.

O kısım yanık, ben o kısmı incelemeden nasıl bulduğuna şaştım. Araçları 100 km'de 800 TL gibi yakıt harcadı. 10 yıldır aktif kullanıyorum arabayı, ilk defa böyle bir şey gördüm ve son kiralamam oldu o şirketten. Bugün zor bela aldığım lastiğin parasını tehdit yoluyla alabildim. Firma kalitesiz adamlar tarafından batırıldı ve sigara yanığı için 2250 TL fatura çıkardılar.

Garenta Ödemelerim İade Olmadı

25 Eylül 2024 16:00
Garenta Ödemelerim İade Olmadı

Serhat
24 Mayıs 2024 15:48
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Garenta'dan Kiraladığım Araçla Yaşadığım Lastik Sorunu Ve İlgisizlik

Osman
26 Mayıs 2024 15:26

Volkan
06 Ağustos 2024 16:49
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Erzurum Hava Alanı Şubesi!

Funda
29 Ağustos 2024 12:36