Başak sonuçtan hiç memnun değil

GAP Teslim Edilmek İstenmeyen Siparişler

Başak
14 Aralık 2023 09:53

GAP'ten 24.11.2023 tarihinde 4 parçalık alışveriş yaptım. 3 hafta boyunca ürünlerim "hazırlanıyor" olarak sistemde gözüktü. GAP'i aradığımda sistemde ürünlerin stoğu olmasına rağmen "kargo kaybedildi" diye iade edildi (bir aylık süre dolarken). Mağazaya teslimat olan ürünler nasıl kaybediliyor anlamış değilim. Ürünlerden hala stokları olanlar var. Kaybedildiyse de en azından stoktaki ürünler neden gönderilmiyor anlamış değilim. 3 hafta boyunca GAP paramı elinde tuttu, işi bitince de iade etti. Bu nasıl bir utanç verici durumdur. Bankaya gelmeyen ürünlerin ücretini peşin peşin ödedim. Aradığımda da bunlar normal şeyler, her marka indirim döneminde böyle aksilikler yaşar cevabını aldım. Altından kalkabilecek ekibiniz yoksa bu indirimleri yapmazsınız. Kaldı ki 3 hafta içerisinde iade etmeden de çözebileceğiniz koşullarınız vardı. Ayrıca müşteri hizmetleri asla maillerine ve uygulama üzerinden oluşturulan taleplere cevap vermiyor. Bildiğiniz paranızı ellerinde uzunca süre tutabilmek için ölü taklidi yapıyorlar.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan

01 Aralık 2023 13:26

Tuğba
31 Ocak 2025 10:11
GAP Online Alışverişte Teslimat Sorunu
Derya sonuçtan hiç memnun değil

GAP'ten Stok Sorunu ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Derya