Cihan sonuçtan memnun

Gaming.gen.tr / Beta Oyun Ve Teknoloji

05 Mayıs 2023 16:19
Cihan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çok geç çözüldü ama çözülmesi de yeterli su süreçte. teşekkürler.Ama hala muhatap bulmak konusunda aynı sıkıntılı durum devam etmektedir.”

gaming.gen.tr adresinden yaptığım #277282 numaralı alışveriş sonucunda hediye olarak Last of Us1 oyun hediyesi ile ilgili 14 gün beklememe, bu süre içinde gereklilikleri yerine getirmeme, 3 kez mail atmama defalarca (3 haftadır her gün birkaç defa) aramama ve 1 saate yakın telefonun açılmasını beklememe rağmen ne hediyeme ulaşabildim ne de bir muhatap bulabildim. Beta Oyun ve Teknoloji bu konuya hiç önem vermiyor anlaşılan. Demek ki almış olduğum hazır sistem ile ilgili sıkıntı yaşamış olsam çözüme ulaşamayacağım. 20 bin TL civarı ürün satan bir şirketin bu şekilde davranması, muhatap bulunamayacak bir şirket olması ürünü satıp kaçanlar gibi gösteriyor onları. Bir an önce sorunla ilgili dönüş yapılsa bile güvenim tamamen bitmiştir. Umarım sistemle ilgili bir sıkıntı yaşayıp daha da büyük dertlere dönüşmez.

Cihan
Cihan
24 Mayıs 2023 17:02

Garanti Süresinde Arızalı Ekran Kartı İncelenmedi, 7.000 TL CPU Değişim Ücretiyle Mağdur Oldum

02 Mart 10:48
garanti-suresinde-arizali-ekran-karti-incelenmedi-7000-tl-cpu-degisim-ucretiyle-magdur-oldum-1.jpg

Pro Kablolama Hizmeti Ve Ölü Pikselli Monitör İçin Çözüm Bekliyorum

09 Aralık 2025 16:43
pro-kablolama-hizmeti-ve-olu-pikselli-monitor-icin-cozum-bekliyorum-1.jpg
Emircan sonuçtan hiç memnun değil

Gaming Gen TR'de Mavi Ekran Sorunu Ve Yanıltıcı Sağlam Raporu: RAM Değişimi Talebi

31 Ocak 18:47
gaming-gen-trde-mavi-ekran-sorunu-ve-yaniltici-saglam-raporu-ram-degisimi-talebi-7.jpg
gaming-gen-trde-mavi-ekran-sorunu-ve-yaniltici-saglam-raporu-ram-degisimi-talebi-3.jpg
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Tarihi Aşıldı Ve Sıra İhlali Yaşadım

11 Şubat 21:20