Osman sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower CX60 165hz 1ms Monitör Siyah Ekran Sorunu.

27 Kasım 2023 13:35

İncehesap'tan 1 Aralık 2020 tarihinde Gamepower Intense X60 27″ 1ms 165Hz Curved 2K WQHD 2560*1440 RGB Gaming marka ve model monitör aldım. Neredeyse 1 yıldır, bilgisayarı ilk açtığımda ekran gelmiyor. Kablosunu çıkarıp takıyorum ya da ikinci monitörümden sürekli Windows'u açıp, sonra bir süre kablolarını çıkarıp takarsam, kendine gelip açılıyor. Açıldıktan sonra hiçbir şekilde kapanmıyor; fakat bilgisayarı kapatıp yeniden açtıktan sonra ilk ekranın gelmesi çok uzun sürüyor ve uğraştırıyor. Hoparlörü olduğu söylendi fakat aldığımdan beri hiçbir şekilde ses yok. Ama en önemlisi, bu durum çok fazla zamanımı alıyor. Görüntü gelmemesi sorununu yaşayan başka kişiler de gördüm. Garantiye dahil olma durumu söz konusu mudur ya da bir çözüm varsa, benimle iletişime geçilirse çok mutlu olurum.

27 Kasım 2023 14:44 (Şikayetten 1 saat sonra)

Alons

Benim monitörüm de aynı sorunu yaşıyorum sorunu çözebildin mi? Gamepower servisi bilgileri hiçbir yerde yok

Osman

Yok dostum garanti bittiği için paralı olarak tamir edileceğini söylediler ben kablosundan falan diye şüphelenmiştim ama sorun sanırım genel herkeste var monitörün ana kartından kaynaklı problem olduğunu söylediler ama sorun fabrikasyon olduğu için ücretsiz tamir edilmesi gerekir. Büyük firmalar o şekilde sorunlu cihazlarını geri alıp düzeltip müşterisine verir ama maalesef bir daha gamepowerdan hiçbir ürün almayacağım az daha çok verip düzgün bir marka alıp başımı ağrıtmam olur biter.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower Intense X60 Monitörde Kronik Arıza Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

Osman
23 Eylül 17:06
Gamepower Intense X60 Monitörde Kronik Arıza Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

Gamepower Monitörde Siyah Ekran Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Türkay
16 Nisan 11:32
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower Intense X60 27 165Hz Ekran Karanlık

Furkan