Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower Intense X60 27 165Hz Ekran Karanlık

09 Eylül 2024 17:39

2022'nin başında aldığım Gamepower Intense X60 27 165Hz monitör, son bir iki aydır bilgisayar açılırken, oyunların ekran orantısını değiştirirken veya monitörü kapatıp açınca siyah ekranda kalmaya başladı. İlk başlarda kapatıp açınca düzeliyordu ama son zamanlarda ekranı geri açmam için 20-30 kez kapatıp açmam gerekiyor. Daha garantisi biteli 8 ay falan oluyor.

10 Eylül 2024 09:01 (Şikayetten 15 saat sonra)
Furkan
Furkan
13 Eylül 2024 18:59
gamepower-intense-x60-27-165hz-ekran-karanlik-1.pdf

Bugün müşteri hizmetlerinden ulaşım sağlandı, ürünün neyi olduğunu neden olduğunu sormadan direkt ürünün garantisinin bittiğini ve arıza tespit ve tamirat ücreti alınacağı söylendi, bende ürünün ayıplı mal olduğunu internette araştırdığım kadarıyla markada aynı arızanın bir sürü benzeri olduğunu ve ayıplı malla ilgili Tüketici Hakları mahkemesinin emsal kararı olduğunu söyledim, (bu kararı belge olarak buradan paylaşacağım) arayan operatör daha önce böyle bir şey duymadığını söyleyip teknik servisin mailini verdi, maalesef 2 yıl bittikten 6 7 ay sonra ürünün bozulması ve internette bir sürü böyle şikayetin olması beni markadan tamamen soğutmakla kalmadı bir daha kendim ürün almayı geçtim çevremde bu markadan uzak durması gerektiğini söylemem gerekiyor, tabii ki de ayrı olarak Tüketici Hakları mahkemesine şikayetimi yapacağım.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower CX60 165hz 1ms Monitör Siyah Ekran Sorunu.

27 Kasım 2023 13:35
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower X60 İntense Siyah Ekran

Emirhan
03 Eylül 2023 17:14
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower Intense X60 Monitörde Kronik Arıza Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

23 Eylül 2025 17:06
Gamepower Intense X60 Monitörde Kronik Arıza Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

30 Eylül 2024 23:21
Bassel sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 20:39