Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Sistem Pişmanlığı Fmt Hak Ediş Ücreti Yatırmaması

30 Ağustos 2024 14:33

Fuzulev sistemi pişmanlıktır. Fuzul eve 400.000 araç organizasyonuna yazıldım. İlk başta şube çok güzel ilgilendi, onu es geçemem. Aracı buldunuz, ekspertiz yaptırdınız, ödeme gününe geldiniz. Buradan yazılmak isteyen arkadaşlara bilgilendirmedir: aracı önce siz kendi üzerinize alıyorsunuz, sonra paranız 17:00-17:30'da satıcının hesabına yatıyor. Yani bunu kabul edecek birini bulmanız gerekiyor. Bu çok saçma; araç benim üzerime geçiyor, hemen yatırılması lazım ama bekletiliyorsunuz.

Bunu araç alacağınız kişiye belirtiniz. Biz çok zorluk yaşadık. Satıcı doğal olarak devir geçince hemen parasını almak istiyor. Bir de ben kendimle beraber 9 kişinin kayıt olmasına vesile oldum. Genel merkez anket yapıyormuş, kimine ulaşılamadı diye yönlendirme ücretini vermiyor, kimine isim vermedi diye. Son kayıt olmasına vesile olduğum eşimin arkadaşının eşi olduğundan anket aramasında ismimi söylemediği için doğal olarak birebir tanımıyor ama yönlendiren biziz.

Fmt bilgilerimiz girilmiş ama genel merkez böyle yönlendirme ücretini yatırmadı. Kahramanmaraş şubesi ilgisini gösterdi ama genel merkez bu hak edişi yatırmadı. Sistem böyle yaparsa ben neden size müşteri yönlendireyim? Artık benim için Fuzul Ev bitmiştir.

30 Ağustos 2024 22:54 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Kerim
Kerim
04 Eylül 2024 19:59

Maalesef hiç umursamadılar yazdığımı çözüm için en kısa sürede ulaşılacaktır dile yazdılar ama hiç ulaşım sağlanmadı

Fuzul Ev'de İletişim Sorunları Ve Mağduriyet

20 Haziran 2025 12:21
fuzul-evde-iletisim-sorunlari-ve-magduriyet-1.jpg
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Fuzul Ev'e Ödememizi Yapmamıza Rağmen Çekiliş Bilgim Gelmedi

26 Ağustos 2024 21:01

27 Eylül 2023 13:43
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Oto'da Finansman Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve Müşteri Mağduriyeti

17 Mart 2025 17:10
fuzul-otoda-finansman-surecinde-yasanan-gecikmeler-ve-musteri-magduriyeti-1.pdf
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev Ödeme Sürecindeki Belirsizlik Mağduriyet Yaşattı

18 Haziran 2025 19:42