Mustafa sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 17:38
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Teslimatımı gerçekleştiren Osmaniye Fuzulev çalışanı Fatih Panavur bey e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.”

Sisteme Şubat ayında yazıldım, ilk bana çıktı çekilişte tarihli oldum. Beş ay bekleme süresi, bir ay geç ödeme, 40 gün teslimat sürecinden kaynaklı bekledim ve bir de kasko yaptırma zorunluluğu olduğu iletildi. Kaskoyu da yaptım, kefil sıkıntısı var, kimse kefil olmuyor. Bu devirde bir de teslimatta tanıdıktan alırsanız düşürüyor. Dışarının adamı önce para sonra noter diyor, bu iki durum biraz sıkıntı yaratabiliyor. Tek pişmanlığım daha önce bu sisteme girmemiş olmak.

11 Eylül 2024 17:19

12 Eylül 2024 10:19 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Fuzul Sistem Mağduriyeti

03 Ağustos 2024 01:01
Fuzul Otomotiv Fuzul Sistem Mağduriyeti

Çekiliş Sonrası Teslimat Süresinin Uzatılması Mağduriyet Yaratıyor

14 Temmuz 2025 12:07
cekilis-sonrasi-teslimat-suresinin-uzatilmasi-magduriyet-yaratiyor-1.jpg

22 Nisan 2025 12:29
Esra sonucu yetersiz buldu

Fuzul Otomotiv Sistemin Yavaşlığı Vd.

18 Nisan 2024 15:53

Fuzul Otomotiv Kategorileri