Fuzul Ev İade Etmiyor Ve Uzlaşmıyor

18 Mayıs 2023 19:36

Fuzulev ile 15 ay önce 2 adet üyelik yaptırdım. Bu üyeliklerimin birinde 750 bin tl, diğeri ise 500 bin tl teslimatlıydı. Gün geçtikçe bu rakamlara ev veya araba alınamayacağını gördüğüm için sözleşmeyi fesih etmek istediğimde ödemiş olduğum 1. Üyelik için 72.500 TL, 2. Üyeliğim için 40.000 TL'nin dışındaki birikmiş taksitleri iade edebileceklerini belirttiler.

Ben de arabuluculuk bürosuna başvurdum. Fuzul Ev'in avukatı arabulucu ve ben telekonferans yaptık. Fuzul Ev'in t**** ismini bildiğim avukatı beni dinlemeden şirketiniz uzlaşmayı kabul etmemektedir diye söyledi. Ben de benim durumumun özel olduğunu zaten şirketinize borcum olduğunu, borcuma mahsup edilmesini, organizasyon tutarında belirtilen masraf ve kesintilerin şirketiniz menfaati yönünde feragat ettiğimi belirttim. 2. Görüşme yapılması kararlaştırıldı.

2. Görüşme esnasında, avukat t**** hanım müvekkil şirket ile görüştüğünü, sonucunun olumsuz olduğunu, mahkemeye verebilir, mahkeme kararı olmadan iade söz konusu olamaz, diye belirtti. Benim mağduriyetime sebep olan ve şu anda işten ayrıldım, ödeme durumum yok, fuzulev ile uzlaşma sağlanamıyorsa mahkemeye başvurmak zorunda kalacağım. Bana organizasyon ücretimi iade etmeyerek birikmiş paramı pul haline getiren Fuzul Ev'den şikayetçiyim.

19 Mayıs 2023 15:14 (Şikayetten 19 saat sonra)
Bugra
23 Mayıs 2023 16:27

Aradılar olumsuz olarak dönüş yapıldı. Şirketinizin yaptığı masrafları organizasyon karşılandığını düşünürsek çalışan sayısı ve masraflarida bunlara dahil edersek şirketinizin zarar ettiği ortaya çıkar. Bu ne demek Oluyor mevcut elde tuttuğunuz paradan para kazandığınızı para farklı yerlerde farklı şekilde değerlendirdiğiniz ortada. Paramı iade etmediler

Fatih

Allah bunların yakasını iki cihanda bir araya getirmesin çoluk çocuklarından çıksın

Ankara Yenimahalle şubesinde çalışan bir bayan bize hayal ürünü tarih verdi bizde umutlandık ama başka bir gün gittik o bayan sözde izine ayrılmış ama gel gör ki şubede çalışanlar hepsi iş akdi fesih edilmiş prim almak için yalan beyanda bulunmuşlar bayağı bir uğraştık sonra mecburen anlaştık çünkü verdiğimiz organizasyon ücretini geri vermeyeceklerini söylediler ama hala aklımda soru işaretleri var güvenim kalmadı

Fuzul Ev Organizasyon Ücreti Geri Verilmiyor

Şerife