Fujiplus Klima Pişmanlıktır İade İstiyorum

16 Aralık 2023 00:228.664

Fujiplus klima ile ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle oldukça pişmanım. Aldığım güne kadar üzgünüm. Sıfır aldığım ürün arızalı çıktı ve yetkili servis sorunu çözmediği gibi beni oyalıyor. İade etmek istiyorum. Bu soğuk havalarda ısınamıyoruz ve çocuklarım hasta oldu. Giden parama mı yanayım yoksa çocuklarımın hastalığına mı üzüleyim bilmiyorum.

16 Aralık 2023 00:16

Fujiplus klima pişmanlıktır aldığım ürün arızalı çıktı ve yetkili servis sorunu çözmediği gibi beni oyalıyor iade etmek istiyorum bu soğukta ısınamıyoruz ve çocuklarım hasta oldu giden paramamı yanayım yoksa çocuklarımın hasta olmasınamı sakı n kimse bu üründen al. Masın

18 Aralık 2023 11:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşanan durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. FujiPlus Müşteri Hizmetleri Saygılarımızla,

19 Aralık 2023 15:06

Hâlâ ne gelen var ne arayan bu hafta içi sorunum çözülmezse yasal işlem başlatacağım.

25 Aralık 2023 03:52

Halen ne gelen var ne giden firma ve yetkili servis sorunumu çözmedi Koçtaş tan aldığım için Koçtaş'a başvuru yaptım umarım oradan sonuç çıkar iade istiyorum

26 Aralık 2023 09:36

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşanan durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Teknik ekip yönlendirmesi yapıldı en kısa süre içerisinde sizlerle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. FujiPlus Müşteri Hizmetleri Saygılarımızla,

26 Aralık 2023 09:51

İnşallah günler oldu bekliyorum ama ne gelen var ne de arayıp soran.

Fujiplus Yetkili Servis İlgilenmiyor

10 Temmuz 2024 22:404.117

Fujiplus marka klima aldık. Ücretsiz kurulum olmasına rağmen yoğunluk sebebiyle eve gelmediler ve ücret karşılığında siz...

Fujiplus Klima İle Hayal Kırıklığı

29 Kasım 2024 22:343.743

"Servisimiz çok alakalıydı bizim mağduriyetimizi en hızlı şekilde çözdü teşekkür ederim."

Fujiplus Klima Arızası Ve Yetkili Servis Mağduriyeti

23 Temmuz 2024 11:221.089

"Sorunu gelip çözdüler teşekkürler"

Fujiplus Klima İle Yaşadığım Sorunlar Ve Servis Deneyimi

13 Haziran 2024 01:072.044

Fujiplus marka klima aldım ve maalesef pişman oldum. Şu an arızalı ve dış üniteden ses geliyor. Servis ilk başta klimayı...

1 Destek

Fujiplus Mağduriyeti Ve Pişmanlığı

17 Temmuz 2024 18:182.772

Fujiplus pişmanlığı ve mağduriyetini kelimelerle anlatmak mümkün değil. Allah böyle bir fiyasko çağrı merkezi müşteri te...

Fujiplus Mağduriyeti Ve Pişmanlığı
1 Yorum

Tümünü Gör
Fujiplus Klima Su Damlatma Buhar Atma

Fujiplus Klima SuDamlatma Buhar Atma

Çağan
Fujiplus Kurulum Yapılmıyor, Çalışır Halde Teslim Edilmiyor!

Fujiplus KurulumYapılmıyor, Çalışır Halde Teslim Edilmiyor!

Muharrem
Fujiplus Klima Sıkıntısı!

Fujiplus KlimaSıkıntısı!

Şahin
Fujiplus Klima Pişmanlığı!

Fujiplus KlimaPişmanlığı!

Fujiplus Klimadan Gelen Ses!

Fujiplus KlimadanGelen Ses!

Eyyüp