Yahya sonuçtan çok memnun

Kayseri Ford Ünallar Yetkili Servis İlgisizliği

13 Ağustos 2023 21:46
Yahya'nın Teşekkür Mesajı
“Alakanız için teşekkür ederim.”

14.07.2023 tarihi 15:00 için (Aracımın bakım tarihi gelmiş olması sebebiyle) Kayseri Ford Ünal'lar yetkili servisinden bizzat randevu oluşturdum. İl dışında görevde olmam sebebiyle eşim tarafından aracımız randevu saatinde servise götürülmüştür. Randevu aldığım esnada telefondaki kişiye aracımın 107 bin km bakımı, Balat'a değişimi ve arka kapı lastik değişimi için randevumu aldığımı ifade ettim. Eşim de aynı şekilde gittiğinde m** Hanım isimli hanımefendiye bakım için geldiğini ancak akabinde aracın sol arka kapı lastiğinde bir sorun olduğu için kapanmadığını bununla birlikte balataların da kontrol edilmesini istediğini ifade etmiştir. Fakat hanımefendi bunların tamamının yetişmeyeceğini belirtmiş. Eşim ise telefonda yaptırmak istediğimiz tüm işlemleri saydığımızı yetkili servisten bir sorun olmaksızın yetişeceğinin söylendiğini ifade etmiştir. Eşim ilçede çalıştığını her zaman izin alamadığını ve gelmişken tüm araç işlemleri ile birlikte bakımı da yaptırmak istediğini belirtmesine rağmen m** hanım telefonda bize yanlış bilgi verildiğini tüm bu işlemlerin yetişmeyeceğini söylemiş, randevu alma esnasında ilgili Ünal'lar personelinin yanlış yönlendirmiş olacağını söylemiştir. Ardından 2 saat gibi bir süre sonunda eşime aracın kapı lastiğinin ve balatalarının yapıldığını söylemiş. Eşime kocanıza bir mesaj göndereceklerini tam puan vermemi söylemesini iletmişler.

Eşim ise bakım için randevu aldığımızı bakımın neden yapılmadığını sorduğunda hanımefendi ilk kez duymuşçasına tepki vererek böyle bir şeyi duymadığını bu yüzden de araca bakım yapılmadığını ifade etmiştir. Eşim ise bunun üzerine randevu alma sebebimizin bu bakım olduğunu diğer işlemleri de gelmişken yaptırmak istediğini ifade etmiş ve asla olumlu bir puanlama yapamayacağını iletmiştir. Bunun üzerine Meryem hanım kararlılığını değiştirip aracı tekrar bakıma aldırmıştır. Yaklaşık 15 dakika sonra aracı teslim etmiş bakımının yapıldığını söylemiştir. Daha önce Ünal'lar serviste araç bakımımı yaptırmıştım. Bakım sürecinde çalışanların ilgisi, aracımı yıkayıp teslim etmeleri ve nezaketleri yüzünden tekrar bakıma gelmek istedik ve bu tavırlar bizi ziyadesiyle üzmüştür. Sanayide küçük bir yağ değiştirme servisine bile gittiğimizde kaputunu açıp bir hava tutarlar. Burada ise aracıma gerekli bakımların yapıldığından bile emin değilim maalesef. Sadece yetkili servis olduğu ve güvendiğimiz için geldiğimiz Ünallar'da bu şekilde bir yaklaşım maalesef bu kuruma yakışmamıştır.

13 Ağustos 2023 23:40 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Ağustos 2023 21:22

Alakanız için teşekkür ederim.

16 Ağustos 2023 22:13

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk
12 Mayıs 2024 00:51

Ford Bayisinde Randevu Krizi: İş Araçları İçin Büyük Sorun!

Ceyda
07 Ocak 2025 17:52
Ercihan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Yetkili Servisinde Çözülemeyen Fren Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Ercihan
04 Ekim 2025 01:00
Atahan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Dışı Bırakılan Araç Ve Eksik Bakım Uyarı Sistemi Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Atahan
07 Eylül 2025 00:48