Hasan sonucu yetersiz buldu

Ford Tourneo Courier 2024

17 Temmuz 2024 16:36

Sayın yetkili;
22/05/2024 tarihinde Edremit Akoto dan 10 any 302 Plakalı 2024 model Tourneo Courier tıtanıum serisi manuel vites araba aldım. Kurban bayramı tatili için Fetiye'ye gittim. Bayram dönüşü 19/06/2024 tarihinde arabam Muğla çıkışında yolda kaldı. Yol yardım desteği ile arabamı Muğla Helvacıoğlu Ford servisine çekmek zorunda kaldım. Yapılan kontrollerde arabanın baskı balatasının gittiğini söylediler. Araba henüz 1100 km de bu kadar kısa bir süre içinde arabanın yolda kalması ve baskı balatanın gitmesi çok manidar. Bunun sürücü hatasından kaynaklandığını garanti kapsamına girmediği söylediler. Masrafının ortalama 25.000 TL civarı tutacağını ve parçasının daha stoklara girmediğini dışarıdan ithal geleceğini bununda ortalama 1,5 ay süreceğini söylediler. Helvacıoğlu servisi bana tamirat süresince bir araba vererek mağduriyetimi giderdiler. Teşekkür ederim. Arabam şu an 20 gündür Muğla Helvacıoğlu Ford servisinde parça bekliyor.
Aklımızın almadığı 1000 km de daha sıfır bir arabanın baskı balatasının gitmesi yolda bırakması ve garanti kapsamına girmemesi Ford gibi büyük bir firmanın ayıbı olarak görüyorum. Bu 2024 model Courier arabalar daha deneme aşamasında olması acaba kronik bir arızanın sebebi olabilir mi, yoğun bir trafikte bu araçların çıkamama yolda kalma ihtimali çok yüksek görünüyor. Bu durum Ford gibi firma için hiç iyi bir intiba bırakmıyor. Bu konuda maddi ve manevi destek bekliyorum selamlar.

H**** T**** E** 17.07.2024
0 505 6347999
Edremit/Balıkesir

23 Temmuz 2024 12:53 (Şikayetten 5 gün sonra)
24 Temmuz 2024 12:25

Halen aranmadım, ben aradığım zaman karşımda muhatap bulamadım.

05 Ağustos 2024 14:13

Ford otomotiv den halen dönen olmadı arabam için 45 gün sonra 25000 TL ödeme yaparak teslim aldım.

Bende Aldım Ama Bu Araba Boş Bir Araba

Erol sonuçtan hiç memnun değil

Erol
22 Mart 2025 14:19
Ümit sonuçtan çok memnun

Ford Servis Arızanın Uzun Sürmesi

Ümit
02 Ağustos 2024 21:47
"İkame araç sorununu hemen çözen, tamirat ve çalışmaların takibi konusunda müşteri ilişkileri temsilcisi Şerike hanıma çok teşekkürler."

Ford Ranger Wildtrak Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Güngör