Cengiz
12 Ekim 2023 23:15

2023 Ford Focus 1.5 TDİ Ecoboost Titanium X model aracımı sıfır aldım. Aldığım ilk günden beri Car Play bağlıyken navigasyon yolları karıştırıyor. Car Play'i bu yüzden kullanmıyorum. Ayrıca aracımın otomatik kilit sistemi de çalışmamaktadır. Araç çalışıp ilerleyince kapılar kilitlenmiyor. Manuel olarak kilitliyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

13 Ekim 2023 09:45 (Şikayetten 10 saat sonra)

Taylan

Ben de İzmir Bornova Çetaş Bayisinden 2023 model Ford Focus 1.0 Ecoboost Titanium X model aracımı sıfır aldım. Sizinle aynı şekilde aracı aldığım günden bu yana Car Play bağlıyken navigasyon yolları karıştırıyor. Car Play'i bu yüzden kullanmıyorum. Fotoğrafta da göründüğü üzere araç navigasyonu dağların taşların üstünden gidiyor

Ads

Bülent
23 Eylül 2023 20:43
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Navigasyon Problemi

Sercan
05 Ağustos 2023 10:12
Mehmet sonuçtan çok memnun

2023 Ford Focus Active Navigasyon Problemi

15 Ekim 2023 23:27
"Aranarak sorunun Android kaynaklı olduğu bilgisine ulaştıklarını söylediler. Gerekli ayarları yaptım sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Ama diğer mağdurların da bu ayarlara ivedilikle ulaşması gerekir. Telefonunuzdan ayarlar-uygulamalar ( ı yönet) e gidin. Android auto yu bulun. Konum iznini kapatın. Sorun haritalar ve aanın aynı anda konumu kullanmasından kaynaklı."