Emine sonuçtan hiç memnun değil

Ford Fiesta Tam Bir Pişmanlık

27 Ağustos 2023 21:21

Ford Fiesta 1.6 aracımı Sakarya Ford servisine götürdüm beyin ve kavrama arızası olduğunu söylediler ve bunun karşılığında 75.544 lira rakam çıktı. Beyin arızası kronik bir arıza olduğunu söyledim indirim yapacakları söylediler. 15 gün bekledim ve hiçbir indirim yapılmadı. Mecburen kabul etmek zorunda kaldım. Aracımı bıraktıktan 23 gün sonra arandım ve cuma aracımı teslim edeceklerini söylediler, fakat daha sonra aracı teslim edemeyeceklerini aracın aküsünün bittiğini söylediler. Dışarıda 25-30 milyona yaptıracağım arızayı 75.544 lira para ödedim, aracı teslim edeceklerini söyledikler gün akü bitik olduğunu söylendi. Dışarıda 1.500 lira olan akü için 3.200 lira para istendi, böyle bir servis görmedim. Bu 2. Ford Fiesta araç ve tam bir pişmanlık, bence asla tavsiye etmeyeceğim bir araç ve servis, paranızla pişman olacağınız bir araç. Çünkü diğer aracımda da şanzıman arızası yaşadım. Bu aracımda

27 Ağustos 2023 21:59 (Şikayetten 37 dakika sonra)
28 Aralık 2023 16:28

Hiçbir çözüm bulunmadı

Fatma
Fatma

Aracınızdaki problem çözüldümu acaba benimde fiestam var aynı sorun var ve garanti veriyormu şanzımanı değişen servis

Ford Fiesta Otomatik Şanzıman Arızası

Hilal
02 Eylül 2024 00:17
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Akü Arızası Ve Çözülmeyen Sorun Nedeniyle Mağduriyet

Yilmaz