Ford Fiesta Çalışmama Sorunu

21 Mart 2023 12:03

Aracım Ford Fiesta 2011 1.4 dizel euro4 motor araç sabahları tek marşta çalışıyor işe gidiyorum yaklaşık 5 km akşam iş çıkışında 5 ila 10 marş yapınca zor çalışıyor. Çalıştıktan sonrada 30 saniye kadar devir saati oynamıyor. 30 saniye sonra devir ve şarj ışığı sönüyor normal çalışıyor bu sorun her yerde feryat edilerek paylaşılıyor ama tarafınızdan çözüm olarak herhangi bir fiili müdahale yok. Araçtan soğuduk.

profile profile profile
21 Mart 2023 11:49

Video örnektir sorun aynen bu şekildedir

23 Mart 2023 11:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi (444 FORD) 444 36 73 numaralı Ford Direkt hattımıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Yorumlar (10)

Sercan
Sercan

Yaklaşık 8 yıldır bende olan 2011 dizel Fiesta da aynı sorunu 1 ay önce yaşamaya başladım. Sorunun çözümünü kesin bir şekilde bulabilen var mı?

Metehan
Metehan

Aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabilen var mı?

Melih
Melih

Çare bulabildiniz aynı dert bende de var, sabah -8 de tek marş çalışıyor, akşam 17:00 iş çıkışı 12-13 marş da ancak alıyor devir saati 4-5 saniye sonra çalışıyor bir sürede beyaz duman 💨 atıyor

Kadir
Kadir

Bir çözüm bulabildiniz mi enjektörler kesin çözüm mü hangi ustaya sorsam hangi siteye baksam farklı bir çözüm var

Burak
Burak

Tamamen aynı problem ile karşılaşıyorum soruna herhangi bir çözüm bulabildiniz mi acaba

Osman

Aynı sorun bende de vardı enjektörlere bakım yaptırdım şu an hiçbir sıkıntısı yok.

Şener
Şener

Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum acaba bir çözüm bulabildiniz mi? Paylaşımınız benim için çok önemli teşekkürler

Osman

Enjektörlerde sorun olduğu için yapıyor. Enjektörlere bakım yaptırınca düzeliyor.

Haydar

Merhabalar acaba sorunu ne olduğunu bulabildiniz mi?

Haydar

Abicim sorun aynısı bende de var acaba sorunun ne olduğunu bulabildin mi gitmediğim yer kalmadı cihaz bağlattım ustalar bir çözüm bulamadı

Servis Sonrası Ford Fiesta'da Hararet Ve Yüksek Masraf Şoku

Ömer