Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Findeks Hatalı Rapor Hazırlıyor

17 Temmuz 2024 11:39

1 yıldır 2 adet kredi kartımı ve 1 adet KMH hesabımı düzenli güncel dönem borcumu yatırarak kullanıyorum ama Findeks puanım sürekli düşüyor. Gecikmeli veya eksik ödemem yok, asgari tutarı bile yatırıyorum kartlarıma. Bu sebeple bankalardan ne kredi ne de kredi kartı limit yükseltme yapabiliyorum. Bu Findeks tamamen bizi mağdur etti. Bankaların ödeme performansını gördüğü halde Findeks puanına dikkat etmesi tamamen saçma. Sırf Findeks para kazansın diye onlarla yapılmış gereksiz bir anlaşma. Bankaya soruyorum, senden aldım kartı, bir yıldır düzenli ödemişim, sistemde görüyorsun. Neye göre beni olumsuz değerlendiriyorsun diyorum, Findeks puanı diyor. Ben Findeks'in yaptığı raporlamanın doğru ve gerçekçi olduğuna inanmıyorum. BDDK'ya yazılı olarak sunacağım bunu.

03 Ekim 2024 13:20

1,5 yıldır 2 kredi kartı ve 1 KMH hesabı kullanıyorum son ödeme günü geçirmeden güncel dönem borcun tamamı yatırıyorum kart limitlerim hiçbir şekilde yükselmiyor ben düzenli ödeme yaptıkça Findeks notum düşüyor sürekli Findeks notum yükslemediği için kart limiti yükselmiyor ve kredi kullanımı yapamıyorum bu Findeks denen kuurluş tamamen insanları sömürmek adına bir sistem kurmuş notumun neden yükselmediğini bana söyleme içi 480 TL danışmanlık ücreti ödüyor bankalarıda anlamış değilim kredi kartı ödemelerimi görüyorlar düzenli olgunu ama Findeks düşük kredi veremeyiz diyorlar bankalarda bu Findeks denen kuruma neden İtimat ediyorlar anlamış değilim. Findeks denen saçma sapan bir kurum bakalım insanları dah ane kadar sömüreceksiniz.

17 Temmuz 2024 11:54 (Şikayetten 14 dakika sonra)
18 Temmuz 2024 11:07

Siz ne saçma sapan bir kuruluşsunuz beni arıyor müşteri temsilciniz kartları düzenli ödemeniz Findeks puanınızı artırmanıza yeterli değil diyor başka ne yapmam gerek diyorum daha fazla kart yad kredi kullanmanız gerekli diyor bu ne ukalalık sorun orada zaten mevcut 3 kartımı düzenli tamamını yatırdım halde siz Findeks puanı artırmadınız için ben 4 5 6 cı kartı ya da krediyi kullanamıyorum Findeks denen sistem olmasa idi kart kullandım banklar ödeme düzenime göre illa kredi ve daha yüksek kart limiti bana kullandırabilirdi ama maalesef sizin açıklaması yapamadığınız düzenli ödedim halde puanımı düşürmenizden dolayı ben yeni krediler kullanamıyorum. Bana ödemeleriniz düzensiz diyemiyorsunuz öyle bir durum yok zaten açıklama yapamıyorsunuz sadece kıvırıyorsunuz lafları.

18 Temmuz 2024 11:24

Müşterimizin ilgili talebi üzerine kendisi ile 18.07.2024 tarihinde görüşülmüş ve kendisine yardımcı olabilmek için gereken bilgi şahsen paylaşılmıştır. Veri sorumlusu sıfatıyla KKB Kredi Kayıt Bürosu Anonim Şirketi (“Şirket”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca tarafımıza yapmış olduğunuz şikayet ve/veya başvurular aracılığı ile kendi rızanız kapsamında ve/veya olması halinde vekiliniz aracılığı ile sözlü, yazılı veya elektronik ortamda elde edilen/aktardığınız kişisel verileriniz ve/veya olması halinde vekilinize ilişkin kişisel veriler; talep ve şikayet süreçlerinin yürütülmesi ve takibi, Şirketimiz ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin tesisi ve bu kişilerle olan ilişki ve operasyonların yürütülmesi ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi amaçları ile ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen meşru menfaat, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması, veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğü kişisel veri işleme şartları ile işlenebilecektir. Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, Şirketimiz tarafından yukarıda belirtilen amaçlar dahilinde tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve kanunen yetkili özel kurumlara aktarılabilecektir. Bu kapsamda kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. Maddesi uyarınca sahip olduğunuz hakları hatırlatır, işbu haklarınız ve haklarınız kapsamındaki taleplerinize ilişkin ayrıntılı bilgiye https://www.kkb.com.tr/kisisel-verilerin-korunmasi adresimizden ulaşabileceğinizi bildiririz. Saygılarımızla, Findeks Müşteri İletişim Merkezi

02 Nisan 2024 23:07
borclarimi-zamaninda-odedigim-halde-findeks-kredi-puanim-surekli-2.pdf