Filli Boya Boya Ton Farkı

Filli Boya Boya Ton Farkı
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
Şikayetim sonucu gelip evimize bakan ilgilenen Levent beye ve filli boyaya teşekkürler

Filli Boya momento şilan aldık andezit 80 kodu fakat aşırı koyu çıktı. Kartela ile karşılaştırıldığında ton farkı bariz belli oluyor mutfağım aşırı karanlık oldu. Kartelada andezit 60 vardı onun gibi durdu duvarda duruş olarak neden karteladaki gibi durmadı bilgi ve çözüm önerisi istiyorum.

29 Mayıs 2024 13:04 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Tuğçe
7 Haziran 2024 12:10

10 gün oldu sizden hiçbir geri dönüş yok

Tuğçe
12 Temmuz 2024 11:57

Biz de evin duvarı için Andezit 80 kodunu beğendik ama eklediğiniz fotoğrafta hangi renk olduğunu çözemedim... Duvardaki açık olan gri rengi mi, yoksa stropiyerin yaklaşık 1 karış altında koyu renkli olan gri mi? Resim ekliyorum ama görünmüyor sanırım... Eklediğim resimde görünüyorsa, 1 numara mı, 2 numara mı?

Eki aç

Filli Boya Andezit 40 Renk Fiyaskosu: Beklenmeyen Sonuç Ve Mağduriyet

Filli Boya'nın iç cephe boyası Andezit 40 rengini, yeni taşındığım evimde tüm odalara 1 hafta önce usta tarafından uygul...

Tümünü Gör
Filli Boya Kapatma Özelliği Yok!

Filli BoyaKapatma Özelliği Yok!

Osman
Filli Andezit 75 Kodlu Boya Farklı Çıktı!

Filli Andezit 75Kodlu Boya Farklı Çıktı!

Gamze
Filli Boya Renk Kataloğu Tutarsızlığı

Filli Boya RenkKataloğu Tutarsızlığı

Şenay
Filli Boya Aqualux Çok Amaçlı Boya Pişmanlığı!

Filli BoyaAqualux Çok Amaçlı Boya Pişmanlığı!

Hasann
Filli Boya Andezit 40 Bejimsi Gri Renk Hatası!

Filli BoyaAndezit 40 Bejimsi Gri Renk Hatası!

Filli Boya Renk Uyuşmuyor; Haki Rengi Sarımtrak Bej Gibi!

Filli Boya RenkUyuşmuyor; Haki Rengi Sarımtrak Bej Gibi!

Tarif

Öne ÇıkanKonular