Tuğçe sonuçtan çok memnun

29 Mayıs 2024 12:13
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetim sonucu gelip evimize bakan ilgilenen Levent beye ve filli boyaya teşekkürler”

Filli Boya momento şilan aldık andezit 80 kodu fakat aşırı koyu çıktı. Kartela ile karşılaştırıldığında ton farkı bariz belli oluyor mutfağım aşırı karanlık oldu. Kartelada andezit 60 vardı onun gibi durdu duvarda duruş olarak neden karteladaki gibi durmadı bilgi ve çözüm önerisi istiyorum.

29 Mayıs 2024 13:04 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

07 Haziran 2024 12:10

10 gün oldu sizden hiçbir geri dönüş yok

12 Temmuz 2024 11:57

Ferhat
Ferhat

Biz de evin duvarı için Andezit 80 kodunu beğendik ama eklediğiniz fotoğrafta hangi renk olduğunu çözemedim... Duvardaki açık olan gri rengi mi, yoksa stropiyerin yaklaşık 1 karış altında koyu renkli olan gri mi? Resim ekliyorum ama görünmüyor sanırım... Eklediğim resimde görünüyorsa, 1 numara mı, 2 numara mı?

Tuğçe

1. Numara gölge 2 numara duvarlar duruyor ama olduğundan koyu bir renk görüldüğü gibi eşyalarla birleşince renk ona göre değişiklik gösterebilir dediler

Başak sonucu yetersiz buldu

Filli Boya Andezit 40 Renk Fiyaskosu: Beklenmeyen Sonuç Ve Mağduriyet

13 Eylül 2025 14:29
filli-boya-andezit-40-renk-fiyaskosu-beklenmeyen-sonuc-ve-magduriyet-1.jpg
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya Andezit 20 Mavi Renk Çıktı

26 Temmuz 2023 13:19