09 Ağustos 2024 00:37

8 Ağustos 2024'de Akbank kredi kartımdan 'File Web Pos 1' ve 'MoneyPay migrosone' adlı iki yerden haberim olmadan para çekilmiş. Bununla alakalı File Market'i aradığımda telefonlarım açılmadı. Migros'u aradığımda siparişlerin teslim edildiğini fakat herhangi bir bilgi veya iptal işlemi yapılamayacağını belirttiler.

Daha sonra Akbank'ı aradığımda kartımı kullanıma kapattım ve işlemlere itiraz etmek istedim. Görüntülenen 3 adet ödeme çekilmiş ve 2 adet provizyonda olan işlem olduğunu söylediler ve provizyondaki işlemlerin iptali sağlanmadı. Bununla alakalı File Market, Migros Market ve Akbank'tan şikayetçiyim. Benim onayım olmadan kartımdan ne hakla kullanım yapılıyor anlamış değilim. Ayrıca Akbank kredi kartımı 2 Ağustos 2024'de kullanıma kapatmak için müşteri hizmetlerini aradım, kart kapama işlemimi onayladım.

Kartınızı 6 gün muhafaza edin, 6 gün sonunda kartı imha edebilirsiniz denildi. Bu sürede kartım kapatılmamış ama ben kapatılması yönünde talimatı vermiştim. Eğer ki kartım kapatılmış olsaydı bu sorunlar da başıma gelmeyecekti.

Yorumlar (7)

Knk bana yaz lawww kartının son kullanma tarihi 02.29 03.27 Birimi

Hasan

Alakası yok sen yaz bana anlatayım sana ok

Hasan

Var aw yaz işte önemli bir şey var demek

Reyis güvenlik açığıydı kapatıldı

Nedir güvenlik Açığı Hasan Kardeş

Burak
Burak

Muzaffer merhaba, aynı olay birebir benim başıma geldi. Önce file web pos ile 1er kuruş çekilmeye çalışıldı. Daha sonra migrosone üzerinden yüksek tutarlar. Ancak bana cepşifre geldiği için harcama yapılmamış. Sana cepşifre geldi mi? Gelmesine rağmen mi alışverişler yapılmış? Ben de şikayetimi yazdım. File marketten açıklama bekliyorum. Güvenlik açıkları olabilir. Seninle ilgilenen oldu mu Akbank'tan ya da fileden dönüş yapıldı mı?

Muzaffer

Şifresiz 3 Tane işlem Yapılmış Şubeden Harcama dilekçesi Verdin Daha İncelemede Görünüyor Henüz dönüş olmadı Ben kartı iptal Ettim Halde kart tan Harcama Yapılıyor Nasıl Oluyorsa Sorumlu Akbank Ya Icerden çalışan Kisi Birilerine Bilgi sızdırıyor Nasıl Olsa Kart kapandı İlgilenmez diye Fark Edilene Kadar Atı Alan Üsküdarı Geçer Misali bankanın güvenlik Açığı Bence

Emine sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 10:17

File Market File Mobil Uygulaması Sorunu