Mahir
08 Ocak 2024 12:58

29 Kasım 2023 tarihinde Fiat Gürses Oto (Birlik Mah. M***** A*** İ*** Cad. No:4 Atışalanı - Esenler - İstanbul) dan 2023 model Ducato Van S9 Maxi 15 m3 2.2 Mjet3 140hp ticari araç satın aldım. Araç 23 Aralık 2023 tarihinde tarafıma teslim edildi. Teslimat sırasında araçta paspasların, ilk yardım çantasının ve araca ait kitapçığın olmadığı, daha sonra gelip servisten alabileceğimiz bilgisi verildi. Teslim edilirken aracın motor ışığının yandığını ve arıza olduğunu gördüm. Yetkili satıcıları aradığımda aracın fabrikadan arıza kodlarının silinmeden geldiğini servise götürmem gerektiğini söylediler. Gürses Otoya aracı götürdüm. Gerekli işlemlerin yapıldığı söylenerek aracı teslim ettiler. Araç 1 saat sonra yine aynı arıza ışığını yaktı. Tekrar yetkili satıcıyı aradığımda buraya getirmenize gerek yok herhangi bir Fiat yetkili servisine götürmeniz yeterli olacak diye söylendi. Fiat yetkili servisini arayarak 8 Ocak 2024 tarihine Talip Otodan randevu aldık. Serviste yapılan kontrol sonucunda araçta eğer arızası - dpf arızası ve Motor arızasının olduğu söylendi. Aracı kendilerinin yapabileceklerini ama 15 gün aracın kalabileceğini söylediler. Araç ticari olduğu için alınan firmanın servisine gitmemizin süreci hızlandırabileceğini söylediler. Bunun üzerine servisten çıkılarak Gürses Otonun servisini aradım. Yoğunluklarının olduğunu söyleyerek ileri ki günlerde getirmemizi söylediler. Aracın bir çok fonksiyonun çalışmıyor yaşanan problemlerden ötürü ticari aracımızı kullanamıyoruz. Almış olduğum aracı kullanamadığımız için maddi zarar ediyorum. Yaşatılan mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini istiyorum.

08 Ocak 2024 14:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Tarık
Tarık

Merhaba bende aynı araçta arıza yaşıyorum çözüm süreci ile ilgili bilgi edinebildiniz mi

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato'da Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Levent
01 Temmuz 2025 16:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
17 Haziran 2025 14:18
sifir-kilometre-fiat-ducatoda-cozulmeyen-arizalar-ve-ticari-magduriyet-2.jpg
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Garanti Süresi Ve Arıza Sorunları

Fatih