Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 17:24

Fiat Fiorino premio marka 2022 model sıfır olarak aldığım aracımda aldığımdan çok kısa süre sonra motor suyunun eksik olduğunu fark ettim ve servise uğradım. Sorun yok bu normal dediler ve suyu ilave edip gönderdiler. Daha sonra tekrar su eksik olduğunu fark ettim ve servise bildirdim bakıma geldiğinde detaylı bakacaklarını söylediler. Bakıma gittiğinde (10.000 km) herhangi bir problem olmadığını gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi söylediler. O süre zarfında şehir dışı seyahatlerimin çok olmasından dolayı servise bildirdim 15.000 km'de tekrar servise gittim ve bu süre zarfında araca sürekli su ilave ettim ve serviste bir kelepçesinin gevşek olduğunu söylediler. Test ettik bir problem yok dediler. Tekrar su eksiltti ve 20.000 km bakımda tekrar kontrol ettiler gene sorun yok dediler. Daha sonrasında isyan etmem üzerine 22.500 km'de aracımı alıp 2 hafta kontrol ettiler. Aracın tamponunu vs. Söktüler. Aracı istedikleri gibi kullanabileceklerini kullandığınız yakıt masraflarının da bana ait olduğunu söyledim ve gerekli testleri 2 hafta sonra bitirdiler.

Araç hazır herhangi bir sorun yok denilerek, aracı tekrar aldım. Yaklaşık 1000 km yol gittim ve su seviyesi gene düşüyor. Bu aracı yapmanız için motoru mu yakmamız lazım belli ki bu bir ayıplı mal ben tüm iyi niyetimi kullanıp, defalarca aracı size getiriyorum yaptığınız tüm işlemleri hoş görü ile karşılıyorum dalga geçer gibi araç hazır diye defalarca bana tekrar veriyorsunuz ayrıca 10.000 km'de bakım için servise verip birkaç saat sonra aracımı almamı beklerken aracın lastiğini yardıklarını lastik olmadığından 2. Gün aracımı teslim aldım.

2 gün evvel TOFAŞ müşteri temsilcilerini aradım şikayette bulundum henüz bir yetkili bile ilgilendiklerini bildirmek için bile aramadılar. Bu kadar umursamaz olunmaz. Bu kadar vurdumduymaz olunmaz.

profile profile profile
16 Haziran 2023 09:01 (Şikayetten 15 saat sonra)
17 Haziran 2023 12:37

Herkes işimi bıraktı? Bir kişide arayıp ilgileniyoruz diyemiyor mu tofaşı arıyorum gün içerisinde aranıp bilgi verilecek dediniz dün için arayan soran yok bu mu ilgi merkezi anlayamadım.?

Yorumlar (12)

Hasan
Hasan

Merhaba 2024 Fiat Fiorino aracım var aynı sorun bende de var bir akşam baktım su yok depoda 20 binde araç ilave edip bakacağım sorunu çözen olursa bildirsin lütfen

Ahmet

Merhaba 2023 Fiorino 1.3 Multijet var. Bende de aynı sorun var sizinki de mi dizel bir de tam olarak ne yaptılar

Ahmet

Genleşme kabı da değişti çatlak vardı onu da kontrol ettirin

Ahmet

Evet giderildi. Sistemde hava kalmış olabilir ilk başta benim de eksilme oldu. Havasını alın genleşme kabının kapağını açın termostat açınca su devir daim yapsın hava tahliye olur.

Atakan
Atakan

Aynı sorun bende hala devam ediyor. Aracım 2023 model 1.3 Multijet safeline. 2 kere serviste garanti kapsamında motor alt tıpası değişti ve zincir seti ayarlandı. Hala daha su yavaş yavaş minimum seviyesine düşüyor. Siz tekrar kontrol ettiniz mi? Sorun giderildi mi?

Ahmet

Evet düzeldi. Motor su tapasında sorun varmış değiştirdiler garantiden.

Harun
Harun

Selamün aleyküm hocam sizin olay çözüldü mü bende de aynı sıkıntı var 9 aylık 1.3... Şu an minimum da

Zakir
Zakir

Sorun tam olarak çözüldü mü bende aynı sorun var 6200 km de

Evet çözüldü

Ömer
Ömer

Bende de 2022 Fiorino var 1.4 LPG'li sefeline paket 2 binde bir su esiltiyor bizde sayılır sıfır aldık acaba siz sorunu cozebildinizmi

Yılmaz

Merhaba eğer valfi değişti sorun giderildi

Hayrettin
Hayrettin

Mahkemeye ver. Selamlar

Davut sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Fiorino'da Sürekli Su Eksiltme Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Davut
29 Mayıs 2025 02:55
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

Gazi
29 Nisan 2024 14:47