Fiat Egea Sarsıntılı Çalışma Ve Marş Uzatma Sorunu

24 Eylül 2023 23:20

2017 Fiat Egea 1.3 Multijet Euro 5 araç sahibiyim.

Aracım son zamanlarda sabah ilk marj yaptığımda 5-6 saniye sarsıntılı çalışıyor ve marj uzatma sorunu yaşıyorum. Enjektörden tutun da motora kadar her şeyini gösterdim birden fazla ustaya. Sorun yok dediler.

Sonrasında bu durumu kafaya takip internette araştırdığım kadarıyla sorun kronik.

Günümüz enflasyon koşullarında araç fiyatları alıp başını gitmişken fabrika çıkış hatasından dolayı yetkili servislerde bu tip yazılım güncellemelerinin kullanıcıya faturalanması çok acımasızca. Fiat şirketinden ivedilikle bir dönüş bekliyorum.

25 Eylül 2023 10:38 (Şikayetten 11 saat sonra)
25 Eylül 2023 10:52

Sorun için telefon ile arandım, servis kaydı için en yakın Fiat servisi ile görüşmem gerektiği söylendi. Yazılım güncellemesi için 2000 TL bir ücret talep edildi, internet forumlarında ve sosyal medyada bu sıkıntı ile ilgili yüzlerce sorun varken sorunu kronik kabul etmeyip arıza tespiti ve yazılım için ayrı ücret talep etme noktasında ilgili firma sınıfta kalmıştır. Müşteri memnuniyetini görmezden gelip bu tip bir yaklaşım ücret talep eden bir firmayı bir daha tercih edeceğimi düşünmüyorum.

Onur
04 Ekim 2023 00:50
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
15 Temmuz 2023 12:54