Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Gösterge Arızası

Çağlar
01 Ağustos 2023 18:06

Fiat Egea 1.3 Multijet 2020 model 35 bin km aracım yaklaşık 6 aydır lastik basınç göstergesi yanıyor. Defalarca sıfırladım lastikleri kontrol ettim kaçak yok. 3 defa Fiat Ordu tunalar yetkili servise gittim onlar da benim yaptığım işlemleri yaptılar beni saatlerce beklettiler bir şey yok deyip geri verdiler. Aracı aldıktan sonra 5 km gittim yine arıza ışığı yandı test sürüşü yaptılar ancak araç bazen 30 km bazen 200 km sürüş yaptıktan sonra lastik basınç göstergesi yanıyor 3 farklı lastikçiye gittim havalarını ve lastikleri kontrol ettirdim yine de sorun giderilmiyor servisteki usta ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık dedi. Arabayı bırak birkaç gün bakalım dedi. Daha önce gittiğimde de aynısını söylemişti ama bakılmadı yine Fiat müşteri hizmetleri ile de görüştüm bölge sorumlusu m*** hanım ilgilendiğini servisle görüş alışverişinde bulunduğunu yapacak bütün işlemleri yapıldığını aracı bu şekilde kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. Büyük bir sorun olmadığını anlattı o zaman koymayalım bu özelliği araca, yapılamıyorsa aracı geri alın garanti ne ise yarıyor biz 2 liralık yağ bakımına 5 lira veriyoruz. Garantisi devam etsin diye sonuç olarak bundan sonraki süreçte bütün yasal haklarımı kullanacağım.

02 Ağustos 2023 09:06 (Şikayetten 14 saat sonra)

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Sürekli Motor Arızası Ve Çözülmeyen Servis Sorunu

06 Kasım 2025 19:36
Fiat Egea'da Ciddi Motor Arızası Sonrası Garanti Mağduriyeti

Fiat Egea'da Tekrarlayan Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Çözümü

22 Kasım 2024 13:45
Halıcımız sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea 1,3 Multijet, 72 Km'de Yağ Pompası Bozuldu ve Sonrası

Halıcımız