Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Fan Sesi

07 Eylül 2023 13:20

2022 model Fiat Egea 1.4 Urban aracımı sıfır aldım ve garantisi hala devam etmektedir. Aracım daha 7300 küsur kilometrede olmasına rağmen klimayı açınca çekirge sesine benzer Çıt çıt sesler gelmektedir. Durumu Fiat servisine anlattım. Ancak kayıt bile açmadan sorunun kronik olduğunu tüm Egealarda bulunduğunu söylediler. Şikayet kaydı oluşturdum. Fiat genel merkezden arandım. Genel merkez kesinlikle araçlarının kronik sorunu olmadığını bana yardımcı olacaklarını söylediler. Gelen sesin videosunu çekip genel merkeze attım. Ancak herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Herhalde ben rüya görüyorum. Sizin araçlarınızda bir şey yok demek ki. Ben 10 saatlik yolculukta sesten mahvoldum. Ve klima açık olduğu sürece sürekli gelen bir ses. Sıfır aldığım araçta böyle bir sorun oluyorsa ve marka arkasında durmuyorsa Fiat markasının kalitesi iyi değil. Video kaydını da ekliyorum. Çözüm bulunmazsa Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

07 Eylül 2023 13:32 (Şikayetten 12 dakika sonra)
07 Eylül 2023 13:55

Evet tarafıma verilen bilgide herhangi bir sorun olmadığı söylenmişti. Ancak sorun halen devam etmektedir. Eklediğim videoyu tüm tüketicilerin bilmesi için yükledim. Kesinlikle ürününün arkasında durmayan bir firmasınız.

Özkan

Kıymetli arkadaşım, Direksiyonun sağında konsolun hemen altında ızgara gibi bir şey var mı? Varsa oraya sigara dumanını dışarı atsın diye küçük bir fan koymuşlar, hangi akıla hizmet bilmiyorum, bende de 7 bin km den sonra zırzır ötmeye başladı, laptoop fanı gibi ses yapıyor. Fana ulaşabilsem sorunu çözeceğim de ulaşamıyorum. Saygılarımla

Mücahit

Hocam aynı ses bende de oldu bir gün içerisinde. 2022 model 1.4 motor. Çözümünü bulabildiniz mi?

Ahmet

Kardeş maalesef çözüm bulamadım Fiat yardımcı olmuyor ses olduğunu kabul etmiyor.

Fiat Ayıplı Mal Sattı

Volkan