Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Anahtar İmmobilizer Hatası

11 Aralık 2023 12:14

5 ay önce 2021 model 45 binde bir Egea Cross satın aldım. Anahtarı arıza verdi. Üzerinde ufacık bir çatlak var garantiye girmediğini söyledir. Belki pil değişimi yapılırken bile karşılaşılacak bir kapak çatlağı. Bakımlarını servisinde yaptırdığım garantili olan aracımın bu gözle tekrar değerlendirilmesini talep ediyorum. Telefonda bu şekilde bildirmeme rağmen, katiyen olmaz karar verildi belli prosedürler var diyerek kestirip atıldı.

profile profile profile
11 Aralık 2023 12:41 (Şikayetten 26 dakika sonra)
11 Aralık 2023 13:03

Buraya yazmadan önceki konuşmamızdan bahsediliyorsa evet olumsuz olacağı ile ilgili bilgilendirme yaptınız ve şu anda herhangi bir sonuç elimizde yok. Yani aynı şekilde yardımcı olunamayacağından başka bir sonuç yok elimizde. Doğru mudur?

Yorumlar (6)

Uğur
Uğur

İnsanları bu şekilde mağdur etmeleri hiç hoş değil. Umarım kısa sürede yapıcı bir çözümle geri dönüş yaparlar. Yeni aracım için Fiat'ı tercih etmeyeceğim

Destekleriniz için teşekkürler Uğur bey

Taner
Taner

Fiat gibi kurumsal bir firmadan beklenmediğim bir yaklaşım. Fiat kullanıcı olarak beni de bu davranış düşündürüyor. Umarım çözüme kavuşturabilirsiniz.

Emrah

Teşekkürler taner bey, çözüm bekliyoruz

Semih
Semih

Emrah Bey, Fiat'ın bu tarz bir durumda garanti kapsamına dahil etmemesi ve konunun kestirip atılması trajikomik bir konu olmuş. Bende sıfır bir Cross almayı düşünüyorum ancak bu tarz durumlar ile karşılaştıkça garanti süreçlerinden tedirgin olmaya başladım.

Emrah

Teşekkürler semih bey, açıkçası bende çok yeni Fiat sahibiyim, markayada bunu bildirdim, daha önce ww ve Peugeot kullandım aşağı yukarı aynı şeyler başıma geldiğini ikiletmeden yaptırdığımı bildirdim. Aldığım cevap oralardada çalıştım onlarda da böyle prosedür yok oldu bir de üstü kapalı yalancı konumuna sokulduk. Fiat markası ile ilk tanışmamız ve ufacık bir işimizin düşmesi ve bu kadar uğraştırmaları açıkçası beni de düşündürdü. Size tavsiye ederim diyebilirmiyim bilemiyorum

İssa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross 2022 Garanti Mağduriyeti

İssa
24 Şubat 2024 17:57
Fiat Egea Cross 2022 Garanti Mağduriyeti
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Lounge Özellikleri Sıfırlama Sorunu

Hakkı