Elif sonuçtan hiç memnun değil

Ferre Ankastre Set Arızası Mağduriyeti

Elif
10 Mayıs 2024 22:28

Ferre marka ankastre set aldık. Ocak ve davlumbaz çizik geldi ocağın düğmeleri yaktıktan sonra basili kalıyor. Kaldırınca susuyor. Fırının da arkası pişirmiyor ön tarafı pişiriyor. Kaç kere servis çağırdık hiçbir şekilde ilgilenmediler. Koçer teknik servis tarafından kurulumu yapıldı servis olarak da 2 kere geldiler hiçbir şekilde bir şey yapmadan geri gittiler. Urunu Ankara Altındağ Karapürçek dimpa AVM den aldık. Hiçbir şekilde bizim mağduriyetimiz giderilmedi. Bize fırının termostatını değiştirebileceklerini söylediler fakat biz kabul etmedik sonuçta sıfır ürün aldım ve 19 bin para ödedim. Niye bozuk ya da hatalı urunu kullanmaya devam edeyim. En son Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım faturamla. Başka bir dilden anlatamadık Çünkü. Alana kadar her türlü ilgi gösterildi aldıktan sonra umursamadılar hiç-bir şekilde

14 Mayıs 2024 20:30

Ferre ayıplı ve kusurlu ürün satıyor. Ürünü aldığınızda zaten sıkıntılı çıktı servis yazdırdık 1 buçuk ayda geldi. Koçer teknik servis tarafından kurulumu yapıldı gelen servis elemanı da ilk defa böyle bir sıkıntıyla karşılaştığını söylemesine rağmen hiçbir şekilde bir şey yapmadan gitti. Böyle kullanacakmışız. Sanki biz parayı sokaktan topluyoruz. Daha sonra başka bir servis çağırdık oda bu bölgeye kendisinin baktığını söyledi başka bir servis kurduğu için ben müdahale edemem dedi. Tekrar ilk gelen servis geldi bugün yine hiçbir şey yapmadı ocağın resmini çekip çekip gidiyor fırını nasıl kullanacağımı anlatıyor. Sanki biz hiç ocak fırın kullanmadık bu zamana kadar. Gün içinde fabrikadan size dönüş yapılacak dedi. Aksam oldu hala dönen yok. Ferre ayıplı ve kusurlu ürünlerine sahip çıkmıyor. Gelen ve bakan servisler de bir işe yaramıyor. Artık çevremdeki insanlara kesinlikle Ferre'den bir şey almamalarını söylüyorum. Kısacası paramızla rezil olduk ama bu böyle kalmaz Tüketici Mahkemesi'ne kadar gidilecek artık Ferre nin servisleri de bir ise yaramıyor satıcısı olan dimpa AVM de aynı şekilde herkes birbirinin üzerine atıyor kısacası paranızla rezil olmak istiyorsanız Ferre den ürün alın

Kumtel Ankastre Set: Sürekli Arızalar Ve İlgisiz Servis

Büşra
22 Mart 12:37
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Ankastre Set Tam Bir Hayal Kırıklığı: Ürünler Arızalı, Servis İlgisiz

Hilal
14 Temmuz 21:44
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
25 Ekim 2023 17:53