Fenerium Paket Parası Ücreti

29 Eylül 2024 11:041.046

28.09.2024 tarihinde Balıkesir Bandırma Liman AVM'deki Fenerium mağazasından çocuk sevindirmek için hediye bir ürün aldım.
Kasada ödemeye geçtiğimde arkadaşa hediye paketi olmasını ve değişim kartını rica ettim.
Kasadaki arkadaş eğer hediye olacaksa 10 TL hediye paket parası istedi. Paket dediğim Migros'ta ortada duran, herkesin ücretsiz ulaşabildiği naylon bantlı poşet.
Kasadaki arkadaşa hediye ürün alıyoruz. Bir de 10 TL paket parası mı veriyoruz dediğimde, arkadaş cömert bir duruşla, normalde 25 TL ama biz 10 TL alıyoruz diyerek bizi utandırdı.
Ayıptır, günahtır, çoluk çocuk sevindirelim diyoruz koskoca Fenerbahçe markası 10 TL naylon bantlı paket parası peşine düşüyor.

3 Ekim 2024 10:42 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba ;Taraftarımız aranarak kendisine durum izah edilmiştir. Mağazaya da gerekli uyarılar yapılmıştır.Sağlıklı Günler Dileriz.

3 Ekim 2024 10:56

Gerekli mercilerden arandım ve bilgi verildi. Markanızın arkasında durduğunuz için teşekkür ederim

Hediye Çantanın Değişiminde Yaşanan Zorluklar

Fatih

21 Şubat 2025 tarihinde bir ağabeyimde Kahramanmaraş Piazza Fenerium’dan alınan bir okul çantası hediye olarak geldi. Oğ...

Hediye Çantanın Değişiminde Yaşanan Zorluklar

Bandırma Fenerium Defolu Ürün

Çağrı
18 Şubat 2024 12:561.518

Bandırma Fenerium mağazasından eşim 15 Şubat'ta boyunluk almış ve hediye olarak vermiş, ancak 16'sı akşamı işten geldiği...

Fenerium Çalışanları Müşteriye Kotu Davranma

Tülay

Küçükbakkalköy Fenerium mağaza çalışanları 3 kisi hakkında şikayetçiyim. Acilen bu kişilere egitim verilmeli ya da isler...

1 Destek

Tümünü Gör
Fenerium Eşofman Altı Kalitesizliği!

Fenerium Eşofman AltıKalitesizliği!

Mert
Fenerium Kızıma Hediye Aldığım Forma

Fenerium KızımaHediye Aldığım Forma

Ümit
Fenerium'dan Alınan 5 Günlük Formanın Yıldızları Söküldü!

Fenerium'dan Alınan 5Günlük Formanın Yıldızları Söküldü!

Furkan
Fenerium’dan Aldığım Ürünün Özensiz Paketlenmesi

Fenerium’dan AldığımÜrünün Özensiz Paketlenmesi

Doğukan
Fenerium Siparişim İle İlgi Ne Bir Mesaj Ne De Başka Bir Şey Ulaşmadı!

Fenerium Siparişimİle İlgi Ne Bir Mesaj Ne De Başka Bir Şey Ulaşmadı!

Fatihhan
Fenerium Formanın Üzerinde Türk Bayrağı Yok!

Fenerium FormanınÜzerinde Türk Bayrağı Yok!

Merve

Öne ÇıkanKonular