Faprika E-Ticaret Sitesi

Fabrika İstanbul – Merkez Ofis
iosb Mah. Ytü Teknopark Sokak
No: 1 İç Kapı No: Z16
Başakşehir-İSTANBUL

En düşük paketi talep etmeme rağmen bana bir üst paketi satmaya çalıştılar. İyi olur diye düşünüyorsunuz ancak beklediğiniz gibi çıkmıyor. Sitede dolar bazında satış yapılamıyor ve KDV otomatik hesaplanmıyor; bu hizmetler için ekstra ücret talep ediliyor. Sayfaya ürün eklemek oldukça zahmetli, memnun kalmadım. İptal talebi oluşturmak istediğimde veya ödememi geri almak istediğimde, böyle bir hizmetlerinin olmadığını belirtiyorlar. Paketi satana kadar ilgi gösterip, satıştan sonra ilgilenmiyorlar. Ben sadece hak ettiğim iadeyi talep ediyorum. Her platformda şikayetimi dile getireceğim. Yorumlarda olumsuz geri bildirimler görmüştüm ama maalesef ben de olumsuz bir tecrübe yaşadım. Siteyi kurarken her eksikle karşılaşıyorsunuz ve her ekstra özellik için para talep ediliyor. İade talebinde bulunduğumda, altı gün geçmediği için site ihtiyaçlarımı karşılamadı.

30 Ocak 2024 11:57 (Şikayetten 13 saat sonra)
31 Ocak 2024 19:28

Modaleesta
Modaleesta

Ben de faprika altyapısından ve alt kuruluşu olan netkasam entegrasyon prgramından hiç memnun değilim,

Kamuran sonuçtan çok memnun

Kamuran
11 Şubat 13:22
"Didar hanım' a ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Kendisi gerçekten çözüm odaklı, anlayışlı, kibar ve nazik anlayışından dolayı tekrar tekrar teşekkür ederiz."

Projesoft'un Kötü Hizmeti Ve Umursamazlığı

20 Mayıs 2024 10:43