Filiz sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 20:56

Trendyol'dan Fantom marka saç şekillendirici satın aldım. Ürün iadesi olan bir elektronik cihaz olmasına rağmen iadem kabul edilmedi. Cihazı saçımda denemeden, yalnızca motor gücünü ve çalışmasını kontrol ettikten sonra beğenmeyerek geri paketledim ve iade etmek istedim. Ancak, Trendyol ve Fantom'dan şikayetçiyim. Trendyol müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim ve Fantom yetkili servisinden, cihazın elektronik bir ürün olduğunu ve çalışmasında bir problem olmadığını belirten bir belge talep edildi. Gerekli belgeyi sağlamama rağmen ürün yine bana geri gönderildi ve iadem kabul edilmedi. Kullanmadığım ürün için servisle görüşülerek 'kullanılmış' ibaresi eklenmesi istendiği için ürün iadesi hijyen koşullarına aykırı gerekçesiyle geri çevrildi. Eğer ürünü kullanmış olsaydım, iade sürecini başlatmazdım. Paketi açmakla ve bu ürünü satın almakla hata yaptığımı düşünüyorum ve ürünün iadesini talep ediyorum.

05 Mart 2024 07:49 (Şikayetten 10 saat sonra)

Konu hakkında görüşme sağlanmış olup, gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, FANSET SATIŞ SONRASI HİZMETLER

Elif
21 Aralık 2024 20:07