Fakir Robert RS 770 Robot Süpürge Kendi Etrafında Dönüyor, Temizleme Yapmıyor

Duygu
14 Ekim 2023 15:436.258

Media Markt üzerinden aldım daha 1 sene olmadan kendi kendine su haznesi çatlayıp kırıldı garantisi olduğu için servise gönderim olacak dediler benden cihazı komple aldılar ve geri geldiğinde cihaz evi temizleme yapmamaya kendi etrafında dönüp geri geri gidip temizlemeyi bitirip şarja geri dönüyor. Sağlam verdiğim cihazı arızalı gönderim sağladılar cihazı teslim alırken kutusunu pat küt vurdular servisi aradığımız da reset yapın dediler yaptık yine aynı sorun yaşanıyor pişman oldum.

14 Ekim 2023 15:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Abide
Abide
4 Aralık 2024 19:56

Robot süpürgem kurulalı bir hafta oldu kendi etrafında dönerek sağa sola çarparak gidiyor yönünü bulamıyor

Pelin
Pelin
2 Nisan 2024 19:49

Fakir Robert Rs720 robot süpürgem alalı daha 2ay oldu fakat çok sorun çıkarıyor öncelikle daha işk günden süpürgesinin bir tanesini düşürdü taksamda mutlaka bir yerde düşürüyor bunu görmezden geldim ama şimdi duvara çıkmaya çalışıp başarılı olamadığı için singal verip duruyor ya da kendi etrafında dönüyor çok üzgünüm çünkü ona gerçekten ihtiyacım var şu anda hiçbir şekilde kullanamıyorum sinir hastası edecek beni lütfen en yakın zamanda yardım için dönüş yapar mısınız

Serpil
28 Eylül 2024 13:492.382

13.05.2023'te Media Markt mağazasından aldığım Fakir Robert RS 770 marka robot süpürgemin yaklaşık 1 ay önce su haznesin...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Fakir Ev Aletleri Süpürge Sorunu!

Fakir Ev AletleriSüpürge Sorunu!

Gaye
Fakir Süpürge Sıkıntısı!

Fakir SüpürgeSıkıntısı!

Selinay
Fakir RS 770 Sorunlu Bir Marka

Fakir RS 770Sorunlu Bir Marka

Kader
Fakir Robert 770 Yamaç Sensörünü Silin Uyarısı!

Fakir Robert 770Yamaç Sensörünü Silin Uyarısı!

Merve
Fakir RS 780 Mop Sorunu!

Fakir RS 780 MopSorunu!

İsa
Fakir RS 800 Robot Süpürge Şarj İstasyonunu Buluyor Ama Bir Türlü Yerleşemiyor!

Fakir RS 800Robot Süpürge Şarj İstasyonunu Buluyor Ama Bir Türlü Yerleşemiyor!

Osman

Öne ÇıkanKonular