Fakir Markası Ve RS770 Süpürge Pişmanlığı!

Fakir Markası Ve RS770 Süpürge Pişmanlığı!
23 Mayıs 2024 10:043.377

Fakir marka RS770 model robot süpürgemi, şarj adaptörü ve kablosu ile birlikte ürünün orijinal kutusu içinde Fakir markasına ait internet sitesinde bulunan Can Elektronik Mamak yetkili servisine 16.02.2024 tarihinde bazı sorunlar sebebiyle tamir ettirmek üzere teslim ettim. Ürünümün servis kaydına ait 'M0000337501 numaralı müşteri kaydınız oluşturulmuştur. Can Elektronik Yetkili Servis Hizmetleri B021' mesajı şahsıma ait numaraya gönderildi ve ekran görüntüsünü de ekledim.

Bir ay sonra, 16.03.2024 tarihinde ürünümün servis kaydı oluşturulmuş ve aynı tarihte tamir edilerek teslime hazır hale getirildiğini öğrendim. İlgili servis formuna ait fiş numarası '102295690'dır.

Ürünümü teslim almaya gittiğimde, teslim ettiğim kutu içindeki şarj adaptörünün benim cihazıma ait olmadığını, başka bir şarj adaptörü olduğunu fark ettim. Adaptör üzerindeki iki adet mıknatıslı kısımdan birinin paslanmış, kazınmış, soyulmuş ve hasarlı olduğunu gördüm.

Servis çalışanı, ürünü geçici olarak kullanmamı, yenisinin sipariş edileceğini ve gelince değişim yapılacağını belirtti.

16 Mart tarihinden itibaren iki aydan fazla süre geçmesine rağmen hala bir sonuca ulaşılmadı.

Fakir markası müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek ücret iadesi talep etmeme rağmen bu talebim reddedildi. Şarj adaptörünün yola çıktığı bilgisi verildi.

Ürünü ilk aldıktan 5-6 ay sonra bir arıza yaşadım ve servise gidip geldikten sonra ürün hiçbir şekilde düzgün çalışmadı.

Fakir markasından memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum. Müşteri hizmetleri, pazarlama ve ürün kalitesinden dolayı mağduriyet yaşadım ve markayı tercih etmeyeceğim.

23 Mayıs 2024 09:57

Can Elektronik Mamak servisi ve Fakir markasının müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerin hepsi kendi söylediklerine göre kayıt altında. O kayıtları dinleyerek bütün bilgileri öğrenebilir ilgili arkadaşlar. Eğer ilgileniyorlarsa.

23 Mayıs 2024 10:30 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Fakir Ev Aletleri Merkez Ve Servisin Duyarsızlığı

Aykut
20 Mart 2024 22:223.071

Fakir marka rs770 model robot süpürge daha iki aylıkken bozuldu. Servise verdik. Bize bilgi vermeden daha iki aylık ciha...

Fakir Ev Aletleri Robot Süpürge Satın Alma Ve Servis Deneyimim

Öznur
28 Temmuz 2024 21:474.960

13.07.2024 Cumartesi günü Vatan Bilgisayar'dan oradaki satış temsilcisinin önerisi üzerine Robert RS 770 Fakir Robot süp...

Fakir Ev Aletleri Robot Süpürge Satın Alma Ve Servis Deneyimim
1 Destek2 Yorum

Robot Süpürgem Arızalı, Servis Sorunu Çözmüyor!

Turan
23 Temmuz 2025 13:531.423

07.01.2024 tarihinde bir mağazadan Fakir Robert RS 770 tipi robot süpürge aldım. 1 yılı aşkın süredir düzenli olarak kul...

Fakir Ve İzmir Park Media Markt RS770 Robot Süpürge İçin Şikayetçiyim

Sibel
29 Ağustos 2024 13:521.408

Merhaba. 31 Aralık 2023'te Media Markt İzmir Park şubesinden Fakir Rs770 robot süpürge aldım. 2 yıl garantisinin üstüne ...

Tümünü Gör
Fakir Ev Aletleri Süpürge Sorunu!

Fakir Ev AletleriSüpürge Sorunu!

Gaye
Fakir Süpürge Sıkıntısı!

Fakir SüpürgeSıkıntısı!

Selinay
Fakir RS 770 Sorunlu Bir Marka

Fakir RS 770 SorunluBir Marka

Kader
Fakir Robert 770 Yamaç Sensörünü Silin Uyarısı!

Fakir Robert 770Yamaç Sensörünü Silin Uyarısı!

Merve
Fakir RS 780 Mop Sorunu!

Fakir RS 780 MopSorunu!

İsa
Fakir RS 800 Robot Süpürge Şarj İstasyonunu Buluyor Ama Bir Türlü Yerleşemiyor!

Fakir RS 800 RobotSüpürge Şarj İstasyonunu Buluyor Ama Bir Türlü Yerleşemiyor!

Osman

Öne ÇıkanKonular