18 Nisan 2023 18:52

Fakir kullandığıma bin pişman ettiniz! Fakirin kaave Dual Pro makinesini aldım ilk aldığım günden beri göstergesinde sıkıntı var. Aynı şekilde Fakir damper çay makinesini aldım. İlk günler sıkıntı yoktu daha sonra su akıtmaya başladı. Servise götürdük makinalari. Bayburt Fakir yetkili servisi makinelerimizi yaptığını iddaa etti. Sadece kahve makinesinin su göstergesini yapmıştı. Bize tekrar verdiğinde makinelerimiz çamur içinde yerde atılmış bir şekildeydi. Şok oldu. Tabi ki makinelerimin o halinin fotoğrafını çektim. Daha sonra yetkili servis merkez Çorlu'ya göndermemizi söyledi. Biz makinelerimizi kutusuna koyup oraya gönderdik. Ve Bayburt yetkili servisten almaya gittiğimizde kutuları açtık ve çaycının alt su koyma yeri yerinden çıkmış. Kahve makinemin belirli yerlerinde çizik mevcuttu. Tekrar müşteri hizmetleriyle görüştük halledeceklerini söylediler. Bayburt'ta ki servis bizim çaycının alt kısmını takmış ve bize teslim etti. Ben makineleri bugün elime aldım. Benim çaycım hala su akıtıyor. Kahve makinem çizik ve kahve makinemin altındaki ayak desteği olan lastiğin bir tanesi yok. Çaycım langur lungur su kaynatınca yerinde durmuyor!. Benim evimde tertemiz sakladığım makinelerimin kutuları yırtık maf olmuş şekilde! Sizin servisiniz servis değil! Aldığımıza alacağımıza pişman ettiniz! Dalga mı geçiyorsunuz! Biz bunları mutfağımızda kullanıyoruz ya bunların hali nedir? Top mu oynadınız küçük ev aletlerimle! Bir an önce gerekli işlemin yapılmasını istiyorum. Mağduriyetim giderilmesini istiyorum. Yapılmazsa gerekli yerlere de şikayetimi yazacağım.

18 Nisan 2023 19:00 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Harun
Harun
02 Mayıs 2023 15:03

Hiçbir sonuca ulaştırmadınız çaycım hala akıyor. Neden kimse ilgilenmiyor

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Su Sızıntısı Sorunu Çözülmüyor

12 Haziran 2025 21:54
Derya sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 16:37
Gül sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2025 22:59
Yeni Alınan Kahve Makinesinin İlk Kullanımda Arızalanması Ve Uzun Servis Süreci