Sare sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Çaycı'nın Kulpu Kırıldı, Yanma Tehlikesi Atlattık

20 Kasım 2024 22:39

Fakir temper çaycımızın bu akşam çayı taşırken alt kısmının kulpunun kırıldığını fark ettik. Sehpaya yakın olduğum için hemen sehpaya bıraktım, ancak yanma tehlikesi geçirdim. Daha sonra aynı şikayetleri buradan okuyarak benzer durumun ne kadar sık yaşandığını ve markanın bu şikayetlerin arkasında durmadığını, servis ücretiyle tamirat yaptığını öğrendim. Evde kendimiz ürünü söktük ve kullanılan malzemenin kalitesizliği görünmekteydi. Plastik kısımlar çıtır çıtır kendiliğinden kırılıyor. Bir daha asla bu markayı tercih etmeyeceğimi söylemek istedim. Bugün bu markanın canımızı nasıl hiçe saydığını yayınlıyorum.

20 Kasım 2024 23:00 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Sare
Sare
18 Mayıs 2025 18:42

Çaycımın Pendik'teki servisinden bizzat satın aldığım ve değiştirdiğim saplarda aynı şekilde kırılmıştır conta kısmı su akıtmaya başladı elektronik alet bende en sonunda gidip Arçelik çaycı satın aldım. Açıkçası Fakir marka olarak bizim için bitmiştir çünkü ürünün kusurunu bile kabul etmiyor ve servis kafasına göre fiyat vererek bize sattı ilk aldığım sap ikinci aldığım sap fiyatından daha pahalıydı. Kulak tıkamak yerine müşterilerini dikkate almalarını umuyoruz.

Mevlude sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 07:10

04 Ekim 2024 20:12
Fakir Temper Çaycı: Güvenlik ve Kalite Sorunları
Fakir Temper Çaycı: Güvenlik ve Kalite Sorunları
Emin sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 20:18
Fakir Çaycı'nın Tehlikeli Hatası: Erimiş Ve Çatlamış Alt Kapak!
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 19:21
Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 14:18

Fakir Ev Aletleri Kategorileri