Mevlude sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 07:10

Fakir Temper Çaycım, aldığım günden beri aynı sorundan dolayı 4 kere servise gitti. Alt plastiği eriyor ve altındaki kablo gözüküyor. Yangın çıkacak diye korkuyorum, mecbur çaydanlığa dönüyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim, size dönüş yapılacak dendi, ama arayan soran yok. Buradan size sesleniyorum, lütfen buna bir çare bulun Fakir firması. Bundan sonra hiçbir ürünümü Fakir almayacağım. Ucuz markaların çaycısıyla bu sorunu hiç yaşamadım. Tüketici hakem heyetine de şikayette bulunacağım.

08 Ekim 2024 07:30 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

08 Ekim 2024 07:40

Zaten çözüm bulmadığınız için buraya yazıyorum lütfen dönüş sağlayın

10 Ekim 2024 08:27

Böyle bir saçmalık olamaz neden ürününüzün arkasında durmuyorsunuz müşteri hizmetlerinin bana verdiği cevap servise gönder bu ürün aynı sorundan dolayı 4 kere zaten servise gitmiş 5. Kez gönder demeniz saçma evimde yangin çıksa sizi sorumlu tutacağım Fakir Ürününüz arkasında durun ve değiştirin Tüketici Hakem Heyeti'ne sizi Şikayet edeceğim

25 Ekim 2023 19:09

25 Aralık 2024 17:57
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Çay Makinesinde Güvenlik Ve Dayanıklılık Sorunu

19 Ocak 2025 14:22
Fakir Çay Makinesinde Güvenlik Ve Dayanıklılık Sorunu

04 Ekim 2024 20:12
Fakir Temper Çaycı: Güvenlik ve Kalite Sorunları
Fakir Temper Çaycı: Güvenlik ve Kalite Sorunları
Emin sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 20:18

Fakir Ev Aletleri Kategorileri