Turhan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 09:36

Eylül 2023 ayında Kocaeli'deki Media Markt mağazasından Fakir Bolt X Plus Aqua 8472 Moon Gray model dikey şarjlı süpürge satın aldım. Son dönemlerde süpürgenin emiş gücünün olmadığını ve özellikle tüy ve saç gibi çöpleri halıların üzerinde toplayıp bıraktığını fark ettim. Ürünü garanti kapsamında yetkili servise gönderdim. Serviste makinenin emiş gücünün düşük olmasının sebebi olarak HEPA filtresinin değişmesi gerektiği belirtildi. Ancak ek resimlerde de görüleceği üzere, emici başlıktaki fırçanın silikon veya lastik toplayıcı kanatları ile üzerindeki toplayıcı bezin yer yer yırtıldığı ve kopmalar olduğu görülmüştür. Servis tarafından bu durum kullanıcı hatası olarak değerlendirilerek garanti kapsamına alınmadı. Altı aylık bir makine her gün kullanılmamasına rağmen bu kadar kısa sürede emici başlıkta bu problemlerin oluşması için kullanıcı olarak kasıtlı olarak bu parçalara zarar vermem gerekirdi. Ayrıca, altı ay gibi kısa bir sürede HEPA filtresinin kullanılamaz duruma gelmesi de ayrı bir problem. Fakir firmasından, bu üründeki hataların arkasında durmalarını ve altı aylık makineye ait bu parçaların garanti kapsamında değişimini üstlenmelerini talep ediyorum.

fakir-bolt-x-plus-aqua-8472-dikey-sarjli-supurge-almanin-pismanligi-3.pdf

03 Nisan 2024 11:35

Fakir firması şikayete konu süpürge için tamamen hiçbir teknik açıklaması olmayan servis raporuna dayanarak geri çevirmiştir.

Ek
03 Nisan 2024 10:00 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Turhan
Turhan
03 Nisan 2024 11:29
Fakir Bolt X Plus Aqua 8472 Dikey Şarjlı Süpürge Almanın Pişmanlığı

Fakir firması şikayetim ile ilgili dönüş yapmışlar ve yetkili servisin turbo başlıktaki yıpranma ve kopmaların kullanım hatasından kaynaklandığı şeklinde verdiği standart rapor doğrultusunda hiçbir işlem yapılamayacağını bildirmişlerdir. Ancak ek'de görüleceği üzere gerek raporda gerekse servis ile WhatsApp'dan yaptığım yazışmalarda kullanıcı hatasının neden kaynaklandığına dair bilgi talebim cevapsız kalmıştır. Fakir firması emici turbo başlıktaki silikon tutucu ayakların ve toplayıcı kumaşın kopmaları ile ilgili teknik hiçbir açıklaması olmayan raporu baz almış ve tüketici olarak beni mağdur etmiştir.

Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Bolt X Plus Aqua 8472 Ana Başlık Sorunu.

01 Ağustos 2024 22:48

25 Mart 2025 20:53
Fakir Süpürgemin Şarj Sorunu Ve Uzayan Tamir Süreci
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 22:43

08 Nisan 2024 18:14
Fakir Şarjlı Süpürge Şikayeti

Garanti Süresi Devam Eden Süpürgemin Kırılan Parçası Ücretli Değişimle Mağduriyet Yaşatıyor

24 Ağustos 2025 12:03

Fakir Ev Aletleri Kategorileri