Fakir Blender'da Üretim Hatası Ve İlgisiz Servis Sorunu

Fakir Blender'da Üretim Hatası Ve İlgisiz Servis Sorunu
28 Kasım 2024 15:373.767

11.03.2024 tarihinde Trendyol üzerinden Fakir markasına ait MR. Chef Quadro 1000W Silverstone Blender setini satın aldım. Ürünü Eylül 2024'te kullanmaya başladım. Ancak ürünün yaklaşık 5. Kullanımında çırpıcıların takıldığı motor bölümünde bulunan plastik aksamda erime meydana geldi.

Bu sorun nedeniyle Fakir’in Osmaniye’deki yetkili servisine başvurdum. Servis çalışanları, ürüne baktıktan sonra bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek ücretli değişim teklif etti. Neden böyle bir sorun yaşandığını sorduğumda, “motor çok zorlanmış, motor yorulmuş” şeklinde bir açıklama yaptılar. Ancak çırpma işlemini evdeki normal sürelerde yaptığımızı ifade ettim ve motoru zorlamadığımı belirttim.

Bu soruna teknik olarak yaklaşarak, aynı kuvvete maruz kalan çırpıcı yuvalarından yalnızca birinin eridiğini, diğerinin ise tamamen sağlam olduğunu gözlemledim. Bu durumun motorun zorlanmasından değil, üretim hatasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmelerde de benzer şekilde “sizin hatanız” şeklinde bir geri dönüş yapıldı. Görüşmelerimde de karşı taraf çözüm sunmamış ve kesin bir sonuca ulaşamamışımdır.

Üründe aynı kuvvete maruz kalan iki yuvadan birinin sağlam kalması, diğerinin erimesinin üretim kaynaklı bir hata olduğunu göstermektedir. Bu durumun garanti kapsamı dışında kalması hak ihlali niteliğindedir.

Ürünün değişmesini veya ücret iadesi talep ediyorum.!

10 Aralık 2024 00:37

Talebim: Bu nedenle, üründe yaşanan bu durumun garanti kapsamı içerisinde değerlendirilmesini ve söz konusu yuvanın üretim hatası olarak kabul edilerek ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca, tüketici olarak yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum. Ürünün motoru da çalışmıyor artık. Kimse ilgilenmiyor servis ilgisiz! Yeni ürün nasıl bu kadar hızlı bozulur anlamıyorum. Ürünün değişmesini veya ücret iadesi talep ediyorum.!

Eki aç
28 Kasım 2024 16:00 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Ahmet
6 Aralık 2024 11:45

1 hafta oldu hâlâ dönüş yok.

Aysel
Benzer Şikayeti Var
20 Ocak 2025 12:20

Ben de aynı durumu yaşadım. İlk kullanımda birinci yuva erimeye başladı ikinci kullanımda ikinci yuvada erimeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradığımda servise götürmemi söylüyor servise de götüremiyorum çok uzak. Elimde kaldı öylece.

7 Ekim 2023 11:434.512

24/12/2022 tarihinde eşim Fakir MR Chef Quadro Rose 1000 w Blender Seti ürününü aldı. Araya deprem girip yeni evlendiğim...

Fakir Blender Seti: Sürekli Arızalar Ve Servis Sorunları

28 Mart 2025 18:194.513

01/11/2024 tarihinde internetten bir alışveriş platformundan satın aldığımız Fakir MR Chef Quadro Blender Set-Rosie mark...

1 Destek1 Yorum

Fakir Markası Ve Yetkili Servis Sorunu

9 Mayıs 2024 15:594.586

2023 aralık ayında Trendyol'dan almış olduğum Fakir MR chef quadro rouge blender seti hakkında daha öncesinde buraya bir...

Fakir Ev Aletleri Kitlenmeyen Kapak Sorunu

Fakir Ev AletleriKitlenmeyen Kapak Sorunu

Burcu
Fakir Blender Fiyaskosu

Fakir BlenderFiyaskosu

Simru
Fakir 4'lü Set Blender Hüsranı!

Fakir 4'lü SetBlender Hüsranı!

Derin
Fakir Ev Aletleri Blender Bozuk!

Fakir Ev AletleriBlender Bozuk!

Serpil
Fakir Paslanan Blender