Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 21:54

Öncelikle selamlar. Mayıs 2024 anneler gününde Media Markt'tan dikey süpürgenizi aldım. Satış elemanı ürünü çok övdü ve herhangi bir sıkıntı yaşandığında yardımcı olacaklarını söylediler. Ekim ayında süpürge error verdi ve çalışmadı. Media markete durumu bildirdim. Ürünü aldılar ve bir hafta sonra mesaj gönderdiler. Ürünü almaya gittiğimde süpürgenin hepa filtresinde kullanıcı hatasından dolayı sorun oluştuğunu ve ücret karşılığında yetkili servislerden yaptırabileceğim söylendi. Yetkili servisten hepa filtreyi aldım (ücretini ödeyerek) ve dikey süpürgeme takmama rağmen yine error hatası verdi. Fakirden hiç memnun kalmadığımı ve paramı boşa harcadığımı dile getirmek için yazdım. Tüketici Hakları'na durumu paylaşacağım. Fakir yetkililerinin yeteri kadar ilgilenmediği için kızgın ve kırgınlığımı dile getirmek istedim

11 Aralık 2024 22:00 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Süpürge İlk Günden Sorunlu, Servis Ve İletişim Tam Bir Hayal Kırıklığı

01 Ekim 2025 22:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 11:33

22 Temmuz 2024 00:41