Eyyo Atelier Mağduriyeti!

profile profile profile
Hülya
Hülya
10 Temmuz 2024 12:13

28 Mayıs 2024 te Eyyo Tekstil.com.tr den 750+60 TL kargo=810 TL ye elbise aldım. Şeffaf tülü ikiye katlayıp elbise yapmış, öyle inceki tek avucumun içine giriyor. 29 Mayıs 2024 te kargo ile iade ettim. İade koşullarında sayfasında 14 gün sonra paranız hesabınıza yatar dediği halde yatmadı. 15 gün sonra 0850 telefondan müşteri TEM. İle görüştüm. Elbise kullanıldı mı diye tahlile gitmiş, bu süreçten 14 gün sonra paramın yatacağını ağzından zar zor aldım. Çok uzun ve gereksiz konuşuyor. 4. Temmuz 2024 te param 650 TL yatmış. 10 Temmuzda gördüm, 0850 yi aradım neden 100 TL eksik diye sorduğumda, sayfasındaki iade koşullarında iade edilen ürünlerde ana paradan 100 TL düşülür diyor. Şu an sayfasının görüntüsü elimde böyle bir ibare yazmıyor. Benim 750 TL mi 45 gün kullanan ve halen e-mailime faturalarımı göndermeyen Eyyo Tekstilin vergi dairesince incelemeye alınmasını istiyorum. Halka yalan söyleyerek, halkın 750 TL sini 45 gün kullanıp 100 TL sinide zimmetine geçiren bu firmanın satış yapmasının yasaklanmasını istiyorum.

05 Eylül 2024 16:59 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Eyyo Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2024 13:19

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Eyyo Müşteri Hizmetleri

11 Haziran 2025 13:22
Yanlış Beden Ve Eksik İade Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
Rana sonuçtan hiç memnun değil

Eksik İade Ve Yanlış Ürün Mağduriyeti

19 Ağustos 2025 17:47
Eksik İade Ve Yanlış Ürün Mağduriyeti

08 Ocak 19:35
Kusurlu Elbise İçin Ücretsiz İade Talebi, 200 TL Kesintiye Karşı
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Eyyo Atelier Atelier İade Talebimi Kuponla Sınırladı, Para Geri Ödenmedi

05 Ocak 16:40