Şeyda sonucu yetersiz buldu

Eyyo Atelier Kargom Nerede Belli Değil

16 Eylül 2024 16:27

6 Eylülde vermiş olduğum sipariş 10 eylülde kargoya teslim edildi olarak mesajı gönderildi fakat linke tıkladığımda günlerce kabul edildi olarak gözüktü. Arkadaşımla bir gün arayla sipariş verdik ikimize aynı anda kargo mesajı geldi. Arkadaşımın ki eline ulaştı benim kargom nerede belli değil. Eyyo müşteri hizmetlerini aradığımda sürekli talep oluşturuldu deyip geçiştiriliyorum. Kargo firması ürünün fiziki teslimatı yapılmadı diyor. Eyyo markası talep oluşturuldu demek yerine deponuzu arayıp ve ya kargo şirketine ulaşıp bilgi almak bu kadar zor olmamalı. Bana ulaşmayan bir ürünün sorumluluğu bende değil. İşinizi yapmanızı ve sorunuma bir an önce çözüm bulmanızı yine talep ediyorum. Bugün 16 Eylül. Hala kabul edildi olarak gözüküyor. Bir an çözüm bulunsun. Sipariş için yazsak anında cevap alırız olay soruna gelince mesaj bile görmüyorsunuz

16 Eylül 2024 16:35 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Eyyo Müşteri Hizmetleri

Şeyda
Şeyda
16 Eylül 2024 19:55

Sürekli aynı cevabı almaktan sıkıldım. Bu kadar çok şikayet varken nasıl olur da hala duyarsız bir işletme olarak kalıyorsunuz anlamıyorum.

17 Aralık 2023 15:35
Eyyo Kargonun Gecikmesi Sorunu
Seda sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 01:47

27 Ekim 2023 17:34